Els Veterans FCB, amb La Marató

Els Veterans FCB, amb La Marató

Una nova cita benèfica reuneix a l’equip de Veterans en un partit que es va celebrar a Manlleu

Dins dels actes i activitats que es van dur a terme al llarg de tot el dia, va tenir lloc la celebració d’un partit de bàsquet entre els Veterans del CB Manlleu i els nostres Veterans FCB. El president de l’Associació, Pedro Ansa, en nom i representació de la nostra Associació, va fer entrega de dues samarretes signades pels jugadors veterans assistents que es van sortejar en una rifa i on tot el recaptat va estar destinat a la Marató de TV3.

Nacho Solozábal, capità de l’equip blaugrana, per la seva part, va fer entrega al capità de l’equip de veterans local, d’un obsequi en commemoració i record d’aquest esdeveniment.

A continuació, va començar un partit disputat i amb un marcador ajustat que no es va distanciar fins, gairebé, la segona meitat de la trobada. En un ambient esportiu i amistós en tot moment, el resultat final va ser de 60-75 a favor del nostre equip de Veterans FCB.

Un cop més, la nostra Associació vol agrair i felicitar als organitzadors per la invitació i la bona atenció rebuda en tot moment. En el següent enllaç podreu veure més fotos del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut