Viu una experiència 100% blaugrana a Barçaland

Viu una experiència 100% blaugrana a Barçaland

Gaudeix del Barçaland Pass! Regals a la Barça Store, entrada pel Camp Nou Tour i molt més! T’ho perdràs?

Arriba una de les èpoques més màgiques de l’any i el FC Barcelona et proposa tenyir la màgia de colors blaugranes. És per això que el club crea el Barçaland Pass, un concepte amb el que gaudiràs d’una infinitat d’avantatges per poder viure un Nadal 100% blaugrana. El Barçaland Pass et proporciona una experiència única: Entrada al Camp Nou Tour, Menú al Pans&Company Camp Nou, regal exclusiu a la Barça Store i personalització gratuïta a la samarreta, 25% de descompte en entrades al futbol i al bàsquet, i un 15% a la pista de gel. A més a més, podràs viure en primera persona totes les activitats i atraccions relacionades amb el Nadal que s’organitzen al Camp Nou.

Quant costa el Barçaland Pass?

Aprofita i aconsegueix el Barçaland Pass a un preu increïble, amb un descompte respecte al preu habitual a taquilles. A continuació, t’oferim la llista de preus del Barçaland Pass!

  • Preu Barçaland Pass: Adults 39€; Infantil 6 a 13 anys 35€; Nens <6 anys 17€
  • Preu normal taquilles: Adults 60€; Infantil 6 a 13 anys 54€; Nens <6 anys 30€

Com funciona?

Un cop hagis comprat la teva entrada, el club t’enviarà un correu de confirmació amb la teva entrada al Camp Nou Tour. Amb l’entrada, podràs recollir a les taquilles del Camp Nou el teu talonari Barçaland Pass, on s’inclouran els cupons pels extres, com el dinar i altres descomptes.

Viu una jornada única al nostre recinte! No et quedis sense el teu Barçaland Pass i organitza’t la jornada segons et convingui! Recorda que el club posa a la teva disposició pàrquing gratuït al recinte del Camp Nou. Gaudeix del Nadal amb el Barça!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut