Barça Lassa – Inter Movistar: Empat amb festival golejador (4-4)

Els culers firmen les taules contra el conjunt madrileny en un partit vibrant i amb molts gols

Els d’Andreu Plaza han sumat un punt en el Clàssic contra l’Inter Movistar. El partit ha tingut tot el que es pot demanar a un duel d’aquesta alçada: gols, intensitat, parades i emoció fins el final. Els blaugrana s’han posat per davant amb gols d’Esquerdinha i Ferrao, però un doblet de Elisandro ha igualat el matx a la mitja part. En el segon temps, les pulsacions del partit no han baixat i les dianes aconseguides per Lozano i Arthur, per part blaugrana, i Ricardinho i Elisandro, que ha conseguit un hat-trick, han certificat l’empat a quatre final. Amb aquest empat contra el tercer classificat, el Barça Lassa se situa segon a la Lliga a dos punts del líder, ElPozo Múrcia.

Inici frenètic

El partit ha començat amb un ritme elèctric i sense que cap dels dos equips dominés el partit. En els primers compassos ambdós conjunts han gaudit de bones ocasions. En el minut 5, Ricardinho ha enviat una pilota al pal que ha trobat resposta en un xut de Lozano, al minut 7, que s’ha estavellat a la fusta. En una gran jugada individual d’Arthur en el minut 11, el jugador brasiler ha assistit a Esquerdinha, que ha fet l’1-0 en un remat sol dins l’àrea. Després del gol culer, els blaugrana han aconseguit dominar més la pilota i, gràcies a la fluïdesa en atac, s’han aproximat amb perill a la porteria de J.Herrero.

A falta de tres minuts per a la mitja part, Ferrao ha controlat una pilota d’esquenes i ha definit amb una exquisida vaselina per superar al porter rival i posar el 2-0. La reacció de l’Inter Movistar no s’ha fet esperar i, immediatament després, Elisandro ha escurçat distàncies per a l’equip madrileny (2-1, min 17). En els instants finals de la primera part, el conjunt dirigit per Jesús Velasco ha aconseguit l’empat, obra del pivot brasiler al minut 19.

Segona part vibrant

En la represa, l’equip visitant ha sortit més agressiu de cara a porteria però s’ha topat amb un esplendorós Juanjo que ha desbaratat les ocasions rivals. Tot i això, en el minut 27 Lozano ha tornat a enviar la pilota al pal, que ha evitat que els blaugrana es tornessin a posar per davant. El capità culer s’ha redimit en una falta a la frontal de l’àrea que ha acabat al fons de la porteria madrilenya després de rebotar a la tanca (3-2, min 28). L’equip visitant ha respòs ràpidament mitjançant Elisandro, que ha fet l’empat amb el seu tercer gol del partit.

Moments després, els jugadors d’Andreu Plaza s’han posat de nou per davant a l’electrònic, gràcies a una jugada assajada a pilota parada que Arthur ha enviat al fons de la xarxa (min 32). Sense temps per a respirar, Ricardinho ha igualat de nou el partit en una acció de murri dins l’àrea de l’equip blaugrana (4-4, min 33). Amb l’empat, el conjunt madrileny ha pogut donar la volta a l’electrònic però, de nou, Juanjo ha aparegut per evitar-ho. En els minuts finals, l’equip visitant ha optat per usar el porter-jugador però els culers han sabut aguantar el resultat i el partit ha finalitzat amb empat a quatre.

La fitxa del partit:

Barça Lassa, 4
Inter Movistar, 4

Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo, Esquerdinha –cinc inicial- Roger, Leo Santana, Boyis, Lozano, Ferrao, Joselito, Arthur, Dídac.

Inter Movistar: J. Herrero, Humberto, Ricardinho, Gadeia, Ortiz –cinc inicial- Bebe, Daniel, Pola, Borja, Álex González, Iván Moreno, Elisandro.

Gols: 1-0, Esquerdinha (min 11); 2-0, Ferrao (min 17); 2-1, Elisandro (min 17); 2-2, Elisandro (min 19); 3-2, Lozano (min 28); 3-3, Elisandro (min 31); 4-3, Arthur (min 32); 4-4, Ricardinho (min 33).

Àrbitres: Delgado Sastre i Rabadán Sainz. Han amonestat als jugadors rivals Borja i Pola.

Incidències: Abans del començament del partit s’ha fet un homenatge a Fernandao per la seva trajectòria al FC Barcelona.