Cap grup ultra accedeix al Camp Nou, segons els Mossos i el FC Barcelona

Cap grup ultra accedeix al Camp Nou, segons els Mossos i el FC Barcelona

El dispositiu de seguretat implementat els dies de partit al Camp Nou, sota la coordinació del cos de Mossos d’Esquadra, impedeix que cap grup violent pugui accedir o tingui l’opció d’integrar-se a l’Espai d’Animació de l’Estadi

En relació amb les informacions periodístiques aparegudes arran de la resposta parlamentària del Govern de la Generalitat de Catalunya a la pregunta sobre els grups ultres detectats als camps de futbol, la Direcció General de la Policia de la Generalitat de Catalunya i el FC Barcelona volen manifestar el següent:

  • Cap grup dels anomenats 'ultres' accedeix al Camp Nou, d’acord amb la ferma voluntat del FC Barcelona d’erradicar qualsevol expressió de violència al seu estadi, i gràcies a l’estreta col·laboració mantinguda des de fa anys amb el cos de Mossos d’Esquadra.
  • El dispositiu de seguretat implementat els dies de partit al Camp Nou, sota la coordinació del cos de Mossos d’Esquadra, impedeix que cap grup violent pugui accedir o tingui l’opció d’integrar-se a l’Espai d’Animació de l’Estadi. A més, aquest control no es limita únicament als partits a l’estadi del FC Barcelona, sinó que s’estén als compromisos d’àmbit nacional i internacional amb un estricte control del desplaçament dels aficionats.
  • L’accés a aquest Espai d’Animació està subjecte a una estricta normativa i a l’autorització de cadascun dels seus membres per part del cos de Mossos d’Esquadra. Aquest Espai d’Animació s’ha convertit en un espai de convivència i animació pacífica.
  • Ni el FC Barcelona ni el cos de Mossos d’Esquadra poden impedir l’accés, a títol individual, de socis o aficionats que no tinguin prohibida l’entrada a un recinte esportiu per un procediment administratiu o judicial que ho impedeixi. Tanmateix, els aficionats identificats com a membres de grups de risc estan sotmesos a control policial per fer que es mantinguin a les seves localitats i evitar, així, que es produeixin concentracions, tal com s’explica a la resposta parlamentària.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut