L’Ademar de Lleó, primer rival a la Copa Asobal

L’Ademar de Lleó, primer rival a la Copa Asobal

El Barça Lassa jugarà la segona semifinal de la competició (18:00h) al Pavelló Barris Nord de Lleida contra el conjunt de Rafa Guijosa; Bidasoa Irún i Fraikin Granollers jugaran l’altra semi (16:00h)

Aquest dijous s’ha celebrat el sorteig de la 29a edició de la Copa Asobal a la Seu Vella de Lleida, que acollirà la competició el proper cap de setmana. El Pavelló Barris Nord serà l’escenari d’una Copa que aquest dimecres va confirmar els seus protagonistes. El Barça Lassa tenia el bitllet assegurat des de feia setmanes, i en l’última jornada de la primera volta van confirmar la seva presència el Bidasoa Irún, l’Abanca Ademar de Lleó i el Fraikin Granollers.

En el sorteig celebrat aquest migdia, el Barça Lassa ha quedat emparellat en la segona semifinal (dissabte a les 18:00h) contra l’Ademar de Lleó. L’equip dirigit per l’exblaugrana Rafa Guijosa serà l’escull dels blaugranes per accedir a la final del diumenge. Bidasoa i Granollers disputaran la semifinal prèvia (16:00h).

L’únic precedent d’aquesta temporada contra l’Ademar de Lleó és el partit corresponent a la jornada 11 de la Lliga Asobal. Aquell dia, al Palau Blaugrana, el Barça Lassa es va imposar amb autoritat per 37-29, en un duel en què van destacar els gols de Víctor Tomàs, Dika Mem i Gilberto Duarte, amb set cadascú.

“Serà una semifinal dura”

El sorteig s’ha celebrat durant l’entrenament del Barça Lassa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i en acabar la sessió Raúl Entrerríos ha valorat l’emparellament amb l’Ademar de Lleó. Aquestes són les declaracions del segon capità de l’equip:

  • “Serà una semifinal dura. Coneixem bé l’Ademar perquè ens hi hem enfrontat sovint en les darreres temporades. Serà un partit molt exigent, perquè és un equip Champions i se l’ha de respectar com a tal”.
  • “Arribem en una bona línia de resultats i de treball. Estem afermant el nostre joc i ens trobem còmodes en la forma de jugar”.
  • “Hem de respectar els perills de l’Ademar, però el més important és que nosaltres fem bé la nostra feina”.
  • “És un títol, i amb això es diu tot. Sempre sortim a guanyar totes les competicions, i aquesta és la última que ens queda aquest any. Seria una bona manera d’acabar”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut