Barça Lassa – Abanca Ademar León: Victòria amb una gran segona meitat (37-29)

Els blaugranes sumen un nou triomf en la Lliga Asobal en un duel dominat pels de Xavi Pascual però amb oposició visitant fins els darrers minuts

Un nou triomf a la Lliga Asobal en un duel d’altura (37-29). El Barça Lassa s’ha imposat a l’Abanca Ademar León en un partit dominat des de l’inici per part dels blaugranes, però davant un rival que no s’ha rendit en cap moment i el matx ha marxat amb empat al descans. A la represa, els homes de Xavi Pascual han protagonitzat uns bons minuts que els ha servit per trencar el partit i obtenir una renta que ha anat augmentant fins als definitius vuit gols d'avantatge.

El Barça Lassa ha saltat al parquet del Palau amb molta intensitat i això ha permès als homes de Xavi Pascual dominar el marcador en els primers compassos (9-4, min 10). Una diferència que els culers han pogut mantenir amb el pas del minuts. A mesura que passaven els minuts, però, el conjunt visitant ha anat reduint les diferències en el marcador. D’aquesta manera, l’Abanca Ademar León ha arribat a empat el marcador abans del descans (17-17).

Piconadora blaugrana

El Barça Lassa ha iniciat la segona part amb molta intensitat i aprofitant els gols de contraatac. D’aquesta manera, i  amb un inspirat Kevin Möller sota pals, els barcelonistes han vist com obtenien novament una renta favorable. La diferència d’entre tres i quatre dianes s’ha mantingut en tot moment per als barcelonistes. No només això, sinó que els de Xavi Pascual no han afluixat en cap moment i han vist com la diferència en el marcador anava augmentant.

Una renta que ha crescut fins als definitius vuit gols de diferència que atorguen als blaugranes un nou triomf a la competició domèstica i els manté invictes a la Lliga Asobal. El proper repte dels barcelonistes serà aquest dissabte a la pista del Kielce (18.00 hores).

Barça Lassa, 37
Abanca Ademar León, 29

Barça Lassa: Kevin Möller (-), Víctor Tomás (7), Raúl Entrerríos (2), Aitor Ariño (6), Dika Mem (7), Gilberto Duarte (7) i Ludovic Fabregas (-) – set inicial-, Casper Mortensen (3), Cedric Sorhaindo (1), Lasse Andersson (-), Timothey N’Guessan (3), Aleix Gómez (-), Thiagus Petrus (-), Jure Dolenec (-) i Aron Pálmarsson (1).

Abanca Ademar León: Ignacio Biosca (-), Mario López (2), Sebastian Simonet (1), Gonzalo Matias (-), Federico Matias (3), Jaime Fernández (-) i Ivan Mosic (-) –set inicial-, Juan García (7), Rodrigo Perez (-), Patrik Ligetvári (2), David Fernández (3), Juan Jose Fernández (2), Dino Slavic (-), Acacio Marques (2), Gonzalo Pérez (2) i Zivan Pesic (5).

Parcials: 5-2, 9-4, 11-7, 13-10, 16-14, 17-17 (descans), 21-18, 26-22, 27-24, 30-25, 33-27, 37-29.

Àrbitres: Oscar Raluy López i Angel Sabroso Ramírez.