Peñíscola – Barça Lassa: Exhibició per accedir a quarts (1-5)

Dyego (x2), Lozano (x2) i Aicardo han estat els golejadors del partit, que s’ha encarrilat abans del descans

El FC Barcelona Lassa de futbol sala comença la defensa del títol de la Copa del Rei amb bon peu. De fet, amb golejada, perquè ha assolit un 1-5 contra el Peñíscola RehabMedic, en un partit dominat des del principi fins al final. El resultat al descans ja havia encarrilat la classificació per als quarts de final, amb els doblets de Dyego i Lozano, però ha estat després del pas per vestidors quan s’ha decidit el resultat final, amb la diana d’Aicardo.

D’aquesta manera, els d’Andreu Plaza aconsegueixen el triomf contra el Peñíscola després de l’1-2 de la LNFS al Palau. En aquesta ocasió, però, els valencians no ha pogut fer res davant del potencial ofensiu dels blaugrana. De fet, Dyego (min 3) i Lozano (min 5) han necessitat només cinc minuts per posar el 0-2 i començar a dibuixar el triomf.

Perquè, tot i que el Peñíscola s'ha estirat i Juanjo ha hagut d'intervenir dues vegades per evitar el gol local, el Barça ha seguit pressionant. Així, han arribat dos gols més dels mateixos protagonistes: el de Dyego, en una jugada personal brillant per la banda esquerra (min 19), i el de Lozano, després de rematar una assistència de Joselito (min 20).

Aicardo, ja en el segon temps i amb Gava com a porter-jugador, ha aconseguit fer el 0-5 definitiu que ha marcat la classificació per a la següent ronda de la Copa del Rei.

LA FITXA

Peñíscola RehabMedic, 1

FC Barcelona Lassa, 5

Peñíscola: Iván Reverter, Isi, Xavi Cols, Raúl Gómez, Juan Emilio –cinc inicial- Gava, Iván Rumbo, Hugo Bernárdez, Claudino, Orzáez, Dani Montes.

Barça Lassa: Juanjo, Aicardo, Dyego, Esquerdinha, Adolfo –cinc inicial- Joselito, Boyis, Sergio Lozano, Ferrao, Arthur, Leo Santana.

Gols: 0-1, Dyego (min 3). 0-2, Sergio Lozano (min 5). 0-3, Dyego (min 19). 0-4, Sergio Lozano (min 20). 0-5, Aicardo (min 25). 1-5, Hugo Bernárdez (min 35)

Àrbitres: Miñano Martinez, Ropero Lara.