Festa inaugural de les Activitats de Nadal abans del Barça-Celta

Festa inaugural de les Activitats de Nadal abans del Barça-Celta

L’acte tindrà lloc el dissabte 22 de desembre a les 17.15 h, amb el lliurament dels premis de la Mostra de Nadales Blaugrana, la participació del Teatre Petit Romea i una xocolatada

El dissabte 22 de desembre a les 17.15 hores tindrà lloc a l’esplanada del Camp Nou la inauguració de l’espai d’activitats de Nadal i el lliurament dels premis de la XIV Mostra de Nadales Blaugrana. Al llarg de les festes nadalenques, aquest espai estarà configurat per una sèrie d’activitats dirigides als més joves, que estarà obert de manera gratuïta per a tothom del 23 de desembre al 5 de gener (excepte el dia 25 i l’1 de gener).

La inauguració de les activitats de Nadal al Camp Nou s’efectuarà abans del partit de Lliga que jugaran el Barça i el Celta aquella mateixa tarda a partir de les 18.30 h. al Camp Nou, i es necessitarà carnet de soci o entrada al partit per poder accedir a l'acte d'inauguració d'aquell dia.

Per això, tots aquells que vulguin assistir al partit i aprofitar l’horari familiar en què es jugarà el matx poden avançar la seva arribada a l’Estadi i participar en la festa que s’organitzarà a partir de les 17.15 hores a l’esplanada del Camp Nou per donar la benvinguda al Nadal.

Participació del Teatre Petit Romea

Tota la festa d’inauguració estarà amenitzada pels membres del Teatre Petit Romea, que seran els encarregats de presentar l’acte d’inauguració. Aquest grup de teatre representa al Teatre Romea de Barcelona, del 16 de desembre al 4 de gener, Un conte de Nadal, el Musical, un espectacle dirigit al públic més jove.

L’acte inaugural de les activitats de Nadal al Camp Nou també comptarà amb la participació del grup de percussió Brincadeira, que serà l’encarregat de portar a la instal·lació l’ambient festiu que acompanyarà les accions i les sorpreses organitzades i de fer gaudir tots els assistents.

Inauguració amb xocolatada

Un cop celebrat el lliurament de premis de la Mostra de Nadales d’aquest any, tindrà lloc la cerimònia inaugural de les Activitats de Nadal, que culminarà amb una xocolatada popular per a tots els assistents i amb el funcionament d’alguna de les activitats que ja estaran instal·lades.

Els més de mil dibuixos presentats a la XIV Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida a socis del Club compresos entre els 3 i 15 anys, estaran exposats a l’espai de les activitats nadalenques durant els dies de funcionament.  

Més informació sobre el Nadal al Camp Nou: ENTREU A BARÇALAND

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut