Set blaugranes entre els nominats a l’11 de l’any de la UEFA

Set blaugranes entre els nominats a l’11 de l’any de la UEFA

Ter Stegen, Piqué, Umtiti, Jordi Alba, Rakitic, Messi i Suárez es troben entre els 50 seleccionats per formar l’equip ideal del 2018

Fins a set jugadors del primer equip del FC Barcelona es troben entre els nominats per formar part de l’11 de l’any de la UEFA. L’organisme europeu ha confeccionat una llista de 50 futbolistes (cinc porters, 15 defenses, 15 migcampistes i 15 davanters) per confeccionar l’equip ideal del 2018, el qual serà anunciat el proper 11 de gener.

Entre aquests nominats es troben Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Ivan Rakitic, Leo Messi i Luis Suárez. Set barcelonistes amb opcions de pertànyer a l’11 ideal de l’any. Cal recordar que de l’actual plantilla, els dos jugadors que han estat en aquest 11 són Messi –que ha format part de l’equip de l’any fins a nou vegades– i Piqué, amb cinc presències. A més, el FC Barcelona és l’equip que més jugadors han tingut als onzes de l’any de la UEFA amb un total de 45, des que es va instaurar el 2001.

Per a aquesta 18a edició del premi, tal com és de costum, els fans poden votar al web de la UEFA.com el seu 11 ideal, escollint la formació i els jugadors que desitgin. Els aficionats poden votar fins al proper 11 de gener, que serà quan s’anunciarà aquest equip de les estrelles.

Vota ara pels futbolistes del FC Barcelona!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut