Claudia Pina rep un reconeixement a la Gala dels Premis As

Claudia Pina rep un reconeixement a la Gala dels Premis As

Juntament amb la jugadora Irene López, la davantera del Barça va representar les jugadores de les categories inferiors de la selecció espanyola

Recent coronada campiona del món sub17 a l’Uruguai, on va ser la Pilota d’Or i Bota de Plata del torneig, Claudia Pina va ser reconeguda a la Gala dels Premis As, aquest dilluns a la nit a Madrid. La davantera del Barça, juntament amb la jugadora del Madrid CFF Irene López, van acudir-hi en representació de les categories inferiors de la selecció espanyola, que tants èxits han obtingut recentment.

I és que, a banda del títol al Mundial sub-17, Espanya també acaba de ser subcampiona del món sub20 i campiona d’Europa sub19. Pina també va participar en el passat Mundial sub20. Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Candela Andújar, Laia Codina, Paula Gutiérrez, Jana Fernández, Aida Esteve o Bruna Vilamala són altres futbolistes del Barça que també han contribuït decisivament en les darreres fites.

Durant la 12a edició de Gala organitzada pel diari As, a l’hotel Palace de Madrid, es va reconèixer amb tots els honors a l’esport femení. Totes les premiades van ser dones. La cèlebre Larisa Latynina (premi d’honor), les pioneres de l’esport femení estatal, Edurne Pasaban, Gisela Pulido o l’Atlètic de Madrid van ser alguns dels també homenatjats a la cita.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut