La Copa Intercontinental, en directe per Barça TV!

La Copa Intercontinental, en directe per Barça TV!

La competició, que es jugarà a Argentina, també es podrà seguir en ‘streaming’ al lloc web del Club

La Copa Intercontinental d’hoquei patins es jugarà a 11.000 quilòmetres de distància de Barcelona, però entrarà dins de totes les llars blaugranes gràcies a Barça TV i fcbarcelona.cat.

Els barcelonistes i aficionats de l’hoquei patins podran presenciar l’aventura argentina del Barça Lassa, que buscarà un nou èxit internacional. Després d’haver conquerit la Lliga Europea a Porto i la Copa Continental a Barcelos, ara toca creuar l’Atlàntic per afrontar una cita molt esperada en un dels bressols de l’hoquei com és San Juan.

El Barça Lassa jugarà la semifinal de la Intercontinental al majestuós Aldo Cantoni contra el Concepción de San Juan. El partit es jugarà el divendres 14 de desembre a les 21.30 hores d’Argentina. És a dir, per la diferència horària, a les 01.30 hores de Barcelona, en la matinada de divendres a dissabte. El duel es retransmetrà en directe a Barça TV i també al lloc web fcbarcelona.cat.

En cas de victòria blaugrana, la final es jugaria el diumenge 15 a les 21.00 hores d’Argentina. Per tant, s’haurà d’anar a dormir una mica més tard per presenciar la gran final contra el Murialdo de Mendoza o el Porto. Serà a partir de les 01.00 hores de Barcelona en la nit de diumenge a dilluns.

Abans d'Argentina, partit a Lloret

Després del partit d’OK Lliga d’aquest dissabte a Lloret (18.00 hores, Esport3), l’equip entrenarà el dilluns 10 de desembre i realitzarà un Media Day al Palau Blaugrana abans d’iniciar el llarg viatge fins a San Juan. Un equip de Barça TV també acompanyarà la plantilla per explicar de ben a prop els esdeveniments. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut