Sevilla FC – FC Barcelona: Un doblet d’Alexia per sumar el triomf (0-2)

Sevilla FC – FC Barcelona: Un doblet d’Alexia per sumar el triomf (0-2)

Les de Fran Sánchez aconsegueixen els tres punts contra l’equip andalús en un partit dominat des de l’inici fins al final per les blaugranes

Tres punts més i ja en són 32. I és que el FC Barcelona Femení ha guanyat el Sevilla a l’estadi Jesús Navas de la Ciutat Esportiva José Ramón Cisneros Palacios, en un partit amb un únic dominador i que ha decidit un doblet d’Alexia Putellas (0-2). La de Mollet ha estat la protagonista més destacada, però el monòleg l’ha protagonitzat el Barça en tot el seu conjunt, des de la defensa a l’atac, generant joc i ocasions.

Un resultat, el 0-2, que fins i tot ha estat curt, perquè les de Fran Sánchez s’han topat fins a tres vegades amb el pal: Aitana, amb un cop de cap que s’ha estavellat contra el travesser (min 7), Vicky Losada en un servei de falta (min 25) i Mapi León en la sortida d’un córner (min 64).

Alexia obre i tanca la victòria

Malgrat les incomptables aproximacions de les blaugranes, ha estat Alexia la jugadora que ha posat el seu nom a la fitxa del partit. La primera vegada, després d’una centrada mil·limètrica de Leila i un cop de cap de la molletenca que ha acabat al fons de la xarxa (0-1, min 33).

La segona, en la transició ràpida d’un Barça insaciable, que ha acabat amb una centrada de Bàrbara i el vuitè gol a la Lliga d’Alexia (0-2, min 56). I encara podria haver fet el tercer, però Noelia Ramos ha salvat el hat-trick (min 83) en un tram final de partit en què el Barça ha continuat buscant el gol, malgrat l’avantatge.

Amb aquest triomf, el Barça suma la desena victòria en 12 jornades –se situa líder provisional a falta de saber què farà l’Atlético- i ja espera la visita, el proper diumenge, del Madrid CF.

FITXA

Sevilla FC, 0
FC Barcelona, 2

Sevilla: Noelia Ramos, Rocío, Lucía (Andrea, min 88), Marta, Olga, Jeni (Ana Franco, min 75), Amparito (Payne, min 65), Karen (Nagore, min 65), Maite, Teresa i Vicky.

Barça: Paños, María León (Melanie Serrano, min 84), Losada, Marta Torrejón, Alexia (Andonova, min 85), Patri, Aitana (Candela Andújar, min 66), Leila, Duggan, Pereira i Bárbara (Andressa, min 73).

Gols: Alexia (0-1, min 33). Alexia (0-2, min 56)

Àrbitra: Beatriz Cuesta Arribas. Groga a Marta i Jenifer, del Sevilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut