Tres reforços del planter per al primer equip

Tres reforços del planter per al primer equip

Els jugadors del filial Nil Closas, Rober i Juanjo s’entrenen a les ordres de Plaza per cobrir les absències dels cinc internacionals convocats amb les seves seleccions

Tres jugadors del filial –Nil Closas, Rober i Juanjo- s’entrenen aquesta setmana amb el primer equip per cobrir les baixes dels internacionals. Davant les absències de Lozano, Aicardo, Joselito i Adolfo (Espanya) i Esquerdinha (Rússia), el míster Andreu Plaza ha tirat del filial per preparar en condicions el proper partit a Valdepeñas (diumenge, 13:15h, LaLigaTV).

El millor planter d’Espanya

El Barça de futbol sala té el millor planter d’Espanya, juntament amb ElPozo. La prova és que el primer equip compta amb quatre jugadors formats a la base –Dídac, Roger, Joselito i Adri Ortego-, i més de 20 jugadors formats al Barça tenen un paper important en diferents equips de la lliga. Entre aquests, Xavi Cols (Peñíscola) i Sergio González (Aspil), dos jugadors que van debutar al primer equip a les ordres de Plaza i que aspiren a tornar algun dia com ja van fer Roger, Joselito, Dídac i Adri. No són els únics. L’Industrias Santa Coloma compta amb cinc jugadors formats al Barça (Feixas, Uri Santos, Albert Cardona, Pol Pacheco i Álex Verdejo); i d’altres jugadors com Eric Martel (Xota), Ferran Plana i Sepe (Aspil), Luis Garcia (Antequera), Javi Alonso (Llevant) i Jordi Campoy (Jaén) són d’altres exemples de jugadors formats al Barça que s’han obert camí, amb èxit, al món professional.

Tres puntals del filial

Nil Closas, Rober i Juanjo són tres dels puntals del Barça B de Xavi Closas, un dels equips més en forma de la Segona Divisió. El filial ha guanyat tres dels últims quatre partits disputats, i és cinquè a la classificació, amb dos punts més que ElPozo. Cal destacar que fa dues temporades el Barça B va guanyar la lliga de Segona, i la temporada passada l’equip va lluitar pel títol fins a l’últim partit i va acabar tercer.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut