Programa de voluntariat per col·laborar amb els projectes de la Fundació Barça

Programa de voluntariat per col·laborar amb els projectes de la Fundació Barça

“Units fem força” permet als socis efectuar tasques de voluntariat en dos projectes dirigits a infants i joves: FutbolNet i Camp Nou Experience virtual

Per tercer any, l’Àrea Social del Club i la Fundació Barça col·laboren en la promoció del programa de voluntariat “Units fem força”, dirigit als socis majors de 18 anys del Barça.

Gràcies a aquest programa, la Fundació Barça facilita que els socis del Club puguin tenir un rol actiu en els seus projectes socials i els convida a sumar-se com a voluntaris a les seves activitats.

“Units fem força” busca socis que, motivats per l’altruisme i la voluntat de transformació, vulguin destinar una part del seu temps a crear una situació més igualitària i inclusiva per als nens i nenes.

Per participar com a voluntari, la Fundació Barça ofereix la possibilitat de col·laborar en dos dels seus projectes: FutbolNet i Camp Nou Experience virtual.

Projecte FutbolNet

FutbolNet és una metodologia que empra l’esport com a eina educativa per fomentar la igualtat d’oportunitat de infants i joves en situació de desavantatge social. L'edat dels voluntaris que vulguin participar en FutbolNet ha de ser entre els 18 i 30 anys.

La funció dels voluntaris serà la d’assistir als centres de Catalunya on s’aplica el projecte, amb les tasques de donar suport a l’equip educatiu de FutbolNet en la preparació i la monitorització de l’activitat del dia, i la de fomentar el diàleg i el raonament dels joves.

Camp Nou Experience Virtual

Es tracta d’un projecte d’innovació social destinat a infants i joves hospitalitzats per malalties greus que els permet fer un tour virtual pel Camp Nou Experience a través d’un dispositiu tecnològic, teledirigit, que ells mateixos controlen des d’un ordinador.

En aquest voluntariat, destinat a tots els socis majors d’edat, es poden desenvolupar dues tasques:
- Coordinar la visita des del centre sanitari o al domicili i donar suport a l’infant mentre teledirigeix el dispositiu.
- Guiar l’infant i oferir-li informació durant el tour al Camp Nou.

Per participar en alguns d’aquests projectes que configuren el programa “Units fem força” cal dirigir-se al següent enllaç: Inscripció a un projecte

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut