Barça – UD Granadilla Tenerife: Victòria davant un rival complicat (3-0)

Les blaugrana segueixen en la lluita pel liderat després de superar al conjunt insular gràcies a un doblet d’Aitana i un gol d’Alexia a la Ciutat Esportiva

Les de Fran Sanchez han sumat tres punts vitals contra la UD Granadilla Tenerife (3-0) per seguir lluitant pel liderat de la classificació. Els gols d’Aitana (2) i Alexia han decantat la balança a favor de les culers contra un conjunt tinerfeny que ha demostrat ser un equip molt batallador i voluntariós. Després d’una primera part molt disputada en què la jugadora de Sant Pere de Ribes ha trencat la igualada, les jugadores barcelonistes han sentenciat el matx en el segon temps. Amb aquesta victòria, les blaugrana ja sumen tres victòries consecutives i se situen com a segones classificades amb 29 punts en 11 jornades, a només un punt del líder, l’Atlètic de Madrid.

Els primers minuts del matx han estat marcats per un altíssim ritme de joc que ha impedit que cap dels dos equips es fes amb el control de la pilota. En aquest tram, l’equip rival ha gaudit de les primeres ocasions clares però les blaugrana han reaccionat ràpidament i tant Andressa Alves com Duggan han pogut avançar al Barça. Amb el pas dels minuts, les de Fran Sánchez s’ha anat fent amb el control del partit a través de la circulació de l’esfèric i ha acorralat el conjunt visitant a la seva àrea.

Dins d’aquesta inèrcia, María León i Alexia han avisat en dues ocasions i finalment, la insistència de les culers ha tingut premi en el minut 41. En aquest moment, Aitana ha connectat una centrada d’Andressa Alves per trencar la igualada i posar per davant a les de Fran Sánchez.

El Barça sentencia el partit

En la represa, l’equip blaugrana ha sortit amb la idea clara de sentenciar el partit. Poc després d’una rematada d’Alexia que ha marxat per sobre la porteria rival, la jugadora de Mollet ha aconseguit redimir-se i ha fet el 2-0 (min.56) amb un xut des de la frontal de l’àrea. Amb el resultat en contra, l’equip entrenat per Pier Luigi Cherubino s’ha mostrat més agressiu. Però en el tram final del duel, Aitana ha establert el 3-0 després de definir amb molta qualitat davant la portera rival després d’una assistència a l’espai meravellosa d’Alexia.

Amb el partit sentenciat, les de Fran Sánchez han dominat el joc als últims minuts i han gaudit de més ocasions. Però el marcador ja no s’ha mogut i s’ha arribat a la conclusió del matx amb el 3-0 final.

Barça, 3
Granadilla, 0

Barça: Paños, María León, Marta T., Andressa Alves (Bárbara, min.57), Alexia, Patri, Aitana (Candela, min.80), Leila, Duggan (Andonova, min.74), A. Pereira, Hamraoui (Losada, min.31).

Granadilla: Aline, Eva Llamas (Liucija, min.80), Ange Koko (Ayano, min.76), Joyce, Sara Tui, María José (Martín Prieto), Natalia Ramos, María Estela, Doblado (Simpson, min.60), Gaviria, Pisco.

Gols: 1-0, Aitana (min.39); 2-0, Alexia (min 56); 3-0, Aitana (min.68).

Àrbitra: Frías Acedo. Ha mostrat targeta groga a la culer Andonova (min.90) i ha amonestat a la visitant Gaviria (min.71).