El Barça, present al tradicional sopar de l'Agrupació Barça Jugadors

El Barça, present al tradicional sopar de l'Agrupació Barça Jugadors

Josep Maria Bartomeu assisteix a l'inici d'un acte que va comptar amb la presència dels vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Moix, i els directius Pau Vilanova, Maria Teixidor i Sílvio Elías

L’Agrupació Barça Jugadors ha celebrat aquest divendres el seu tradicional sopar anual, la trobada que per aquestes dates reuneix els exjugadors del FC Barcelona de totes les èpoques i categories, i que ha comptat amb una àmplia representació institucional del Club, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, que ha assistit a la part inicial de la trobada, però que juntament amb el vicepresident Jordi Moix, no s’ha pogut quedar al sopar. La resta de directius presents han estat el vicepresident primer Jordi Cardoner, Pau Vilanova, Sílvio Elias i Maria Teixidor.

L’acte s’ha celebrat a l’hotel Catalonia Barcelona Plaza i ha reunit al voltant de 400 persones, entre socis i simpatitzants de l’Agrupació que presideix Ramon Alfonseda i representants de diferents entitats i  institucions, com l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias.

Entre els exjugadors presents al sopar cal destacar la presència de Guillermo Amor, director de relacions institucionals i esportives del FC Barcelona, Jose Mari Bakero, Carles Rexach, Josep Maria Fusté, José Manuel Asensi, Chapi Ferrer, Juan Carlos Unzue, Paco Clos, Tente Sánchez, Quique Costas, Rafael Zuviría, Joan Estella, Ramon Maria Calderé, Pere Valentí Mora, Manolo Tomé, José Joaquín Albaladejo, Josep Palau, Xavier Sánchez Jara, Josep Franch, Pau Garcia Castany, Paco Martínez i Ivan Iglesias entre altres. També ha assistit al sopar una àmplia representació de les vuitanta exjugadores del futbol femení del Club que es van incorporar a l’Agrupació fa dos anys.

Abans del sopar, s’han lliurat les medalles d’or i plata als jugadors que al llarg del 2018 han arribat als 100 i als 50 partits jugats amb l’Agrupació respectivament, i també el Trofeu Juli Mocholi als màxims golejadors masculí i femení de l’any, que han estat per a Dani Martíez i Pilar Puig.

Un espai que creix i evoluciona

El vicepresident Cardoner s’ha referit al fet que els membres de l’ABJ representen la història viva del Club. “La família del Barça té molts espais i l’Agrupació és un d’ells que creix i evoluciona cada cop més. Són jugadors que segueixen vinculats al Barça i aporten moltes coses al Club, ja sigui participant en l’equip de Legends o assistint a les celebracions de les nostres penyes”, ha destacat el vicepresident blaugrana.

Per la seva part, Ramon Alfonseda ha destacat el bon moment de l’Agrupació “que creix i evoluciona constantment, arribant actualment als 800 membres i que també inclou 80 membres del futbol femení”. Entre les tasques que efectua l’ABJ, el seu president ha destacat les ajudes als seus membres, la col·laboració amb la Fundació i amb el moviment penyístic, on els exjugadors han assistit aquest any a més de 170 actes, i també s’ha referit a la col·laboració amb hospitals i residències per a la gent gran.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut