Leo Messi, màxim golejador de la Lliga de Campions amb un sol club

Leo Messi, màxim golejador de la Lliga de Campions amb un sol club

Després del gol d’aquest dimecres contra el PSV Eindhoven el crac argentí es converteix en el màxim golejador a la Champions amb un sol equip (106)

Leo Messi no entén de números i aquest dimecres a la nit ho ha tornat a demostrat. El crac argentí va marcar el 0-1 contra el PSV Eindhoven després d’una gran acció personal dins l’àrea. Aquesta diana suposava la número 106 del ‘10’ blaugrana amb la samarreta del Barça a la Champions. D’aquesta manera, Messi es converteix en el màxim golejador de la màxima competició europea amb un sol club superant Cristiano Ronaldo (105 amb el Reial Madrid).

Si analitzem aquests 106 gols a la Champions cal destacar que Messi també és el màxim golejador en la fase de grups (66 dianes en 66 partits). A més, l’astre argentí també suma 40 dianes en 62 duels en la fase del KO de la Champions. Uns números realment espectaculars.  

Regularitat golejadora

A banda d’aquestes xifres realment espectaculars, amb el gol contra el PSV Eindhoven Leo Messi va arribar als 15 gols entre totes les competicions per 13a temporada consecutiva. I és que des del curs 2006/07 Leo Messi ha assolit com a mínim aquesta xifra golejadora que demostra la grandesa i constància del ‘10’ barcelonista. Uns números que el converteixen enguany en el màxim golejador de la Champions amb 6 dianes, empatat amb Lewandowski.

Recupera el hat-trick de Leo Messi davant el PSV en el partit d'anada disputat al Camp Nou:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut