El Barça reacciona però es queda curt a Lleó

Les blaugranes van remuntar 14 punts en poc menys de sis minuts però en el tram final les locals van estar més encertades

Derrota del Barça de bàsquet femení davant el Patatas Hijolusa, en un partit en el qual les blaugranes van haver de reaccionar en el tercer períodes per tornar-se a ficar dins del partit.

Al final, 66-63. Un resultat marcat per l’inici del conjunt català que va veure com les locals van ser dominadores dels dos primers períodes, en especial en el segon el qual van guanyar per 21-14. Al descans el Patatas Hijolusa tenia un avantatge de 14 punts.

Remuntada amb sabor agredolç

En el tercer període les coses van canviar per complert. En poc menys de sis minuts el Barça va ser capaç de capgirar el partit i va arribar a situar-se 4 punts per sobre en el tercer període. Les blaugranes, que van guanyar el parcial per 13-25, arribaven al final del tercer quart només dos punts per sota (53-51) i amb el partit completament obert.

En l’últim període el Barça va tornar a mostrar la seva millor versió però dues pèrdues de pilota en l’últim minut van permetre a les locals acabar emportant-se el partit.

Un resultat que va acabar sabent a poc després del gran paper del Barça en el tercer i quart període i que deixa al conjunt dirigit per Isaac Fernández cinquè, amb un registre de cinc victòries i dues derrotes.