El FC Barcelona participa en la seva primera competició d’eSports

El FC Barcelona participa en la seva primera competició d’eSports

Pau Lara i Alex Alguacil representaran el club blaugrana, a partir del 2 de desembre, en la competició eFootballPro presentada aquest diumenge a Barcelona

Aquest diumenge s’ha presentat a Barcelona eFootballPro, la primera competició d’eSports en què participarà el FC Barcelona. Serà un torneig que arrencarà el proper 2 de desembre i que tindrà com a seus les ciutats de Barcelona, Mònaco i Glasgow. A banda del FC Barcelona, participaran en la competició el Boavista FC –primer rival del Barça-, el Nantes FC, l’AS Mònaco, el Schalke 04 i el Celtic FC. La finalització de la competició està prevista per al mes de maig.

El Barça, amb dos jugadors campions del món

A l’acte de presentació de la competició d’aquest diumenge han assistit els dos jugadors que defensaran els colors del FC Barcelona: Pau Lara (PaUUU24) i Alex Alguacil (AlexAlguacil). El primer és l’únic campió del món espanyol en modalitat individual al Pro Evolution Soccer (PES) mentre que el segon és campió del món del 2018 en la modalitat COOP (3 vs 3) del PES i campió d’Europa del 2018 en la modalitat individual PES.

D’aquesta manera, el FC Barcelona es converteix en un club pioner dins dels eSports i juntament amb altres clubs de futbol europeus formarà part d’aquesta Lliga de PES2019, en què competirà per primera vegada dins el món dels eSports.

La participació en aquesta competició organitzada per EMR i KONAMI, Premium Partner del Club des del 2016, suposa només el primer pas en l’entrada al món dels eSports per part del FC Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut