PGE Vive Kielce – Barça Lassa: Golejada imponent d’alta velocitat (36-42)

Els de Xavi Pascual sumen un triomf de mèrit i encadenen vuit victòries seguides en totes les competicions

Els blaugranes sumen un nou triomf a la Velux Champions League contra un rival directe per 36-42 i reafirmen el liderat del Grup A amb 16 punts,  oferint un joc molt alegre en atac. Els màxims golejadors per part barcelonista han estat Brito Duarte i Mortensen amb 9 dianes cadascun.

Bon inici a partir de la defensa

El partit ha començat amb els dos conjunts amb les defenses molt compactes i oferint un ampli repertori de transicions ràpides en la faceta ofensiva (3-3). Els de Xavier Pascual, a partir de la solidesa defensiva i les bones sortides en contraatac capitanejades per Mortensen i Victor Tomás, han pogut capgirar l’encert en atac del conjunt polonès en els primers compassos del partit.

Un contundent parcial de 0 a 6 a favor dels blaugrana (7-12) ha obert la primera escletxa al marcador, però els locals no s’han desconnectat del partit i han respòs amb un parcial de 6 a 2. A la represa, gràcies a la bona capitat defensiva dels barcelonistes i les recuperacions de pilota s’ha arribat al descans amb el 15 a 18 a favor dels homes de Xavi Pascual.

Velocitat ofensiva per certificar el triomf

El segon temps ha començat amb un intercanvi de gols entre els dos conjunts (18-20). El Barça Lassa seguint la línia dels primers trenta minuts de joc, ha pogut oferir un joc molt ràpid en atac i una intensa defensa per evitar la comoditat dels polonesos en el seu joc ofensiu.

Palmarsson ha ofert una classe magistral de direcció de joc pels blaugrana, i la connexió MortensenDuarte han brillat en la parcel·la ofensiva amb un total de nou dianes per cadascun. Els de Xavier Pascual no han permès que el conjunt local es sentis còmode al llarg del segon temps, evitant que es situés per davant a l’electrònic en cap moment (22-24).

A través d’una magnífica acció col·lectiva dels blaugrana, Duarte ha transformat un gran gol que augmentava la diferència en cinc gols al marcador a favor dels barcelonistes (25-30). A partir d’aquest moment, els locals no han sabut capgirar la situació i els blaugrana mitjançant la velocitat i el gran encert en camp ofensiu i la solidesa en la parcel·la defensiva,  han acabat certificant el que ha estat el vuitè triomf consecutiu de la temporada.

PGE Vive Kielce, 36
Barça Lassa, 42

PGE Vive Kielce: Cupara (-), Dujshebaev (5), Aguinagalde (3), Janc (5), Lijewski (2), Kulesh (6), Karalek (5) – set inicial- Jachlewski (2), Jurkiewski (1), Moryto (5), Fernandez (1) i Dobichevaeva (1).
Barça Lassa: Pérez de Vargas (-), Mortensen (9), Victor Tomas (6), Dika Mem (2), Brito Duarte (9), Palmarsson (5) i Fabregas (2) – set incial – Moller (-), Entrerrios (1), Ariño (1), N’guessan (5), Goncalves (1) i Dolenec (1).
Parcials: 3-3, 7-6, 7-10, 9-13, 11-14, 15-18 (descans), 20-22, 24-25, 26-31, 30-35, 34-41, 36-42.
Àrbitres: Stevann Pichon i Laurent Reveret.