L’exblaugrana Fernandao es retira

L’exblaugrana Fernandao es retira

Un dels millors pivots de la història, que va jugar al Barça Lassa del 2007 al 2014 anotant 197 gols i aixecant 17 títols, penjarà les botes als 38 anys

Un mite del Barça Lassa es retira. Fernandao, pivot que va defensar la samarreta blaugrana entre els anys 2007 i 2014, deixa el futbol sala aquest dissabte. El seu actual club, el Halle-Gooik, ha anunciat que l’hispanobrasiler jugarà el seu últim matx com a professional.

Fernandao és un dels jugadors més estimats de la història del Barça de futbol sala. Va jugar al Club entre el 2007 i el 2014 i va deixar una petjada inesborrable no només per la seva gran qualitat sobre la pista, sinó que també per la seva magnífica qualitat humana.

Tercer màxim golejador de la història del Barça Lassa

En set anys al Barça, Fernandao va marcar 197 gols com a blaugrana i va acumular un palmarès envejable: 3 Lligues, 2 UEFA Futsal Cup, 3 Copes d’Espanya, 4 Copes del Rei, 4 Copes Catalunya i una Supercopa d’Espanya.

A més, té l’honor d’ocupar un lloc privilegiat al podi dels golejadors de la secció. I és que Fernandao és el tercer màxim golejador de la història del Barça Lassa, només superat per Wilde i Sergio Lozano. El llegendari ‘6’ mai ha amagat la seva condició de culer i, en declaracions a Barça TV amb motiu del retrobament a la UEFA Futsal Champions League, va assegurar que al Palau “va viure la millor etapa de la seva carrera”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut