Barça Lassa – Record Bielsko-Biala: Una victòria patida, però d’or (3-1)

Barça Lassa – Record Bielsko-Biala: Una victòria patida, però d’or (3-1)

Els d’Andreu Plaza suen de valent per sumar el segon triomf a l’Elite Round, 24 hores després de guanyar l'Ekonomac, i dependran d’ells mateixos en el duel de diumenge contra l’Ugra per ser a la Final Four

Difícil, patida i treballada; però clau. El Barça Lassa de futbol sala ha aconseguit un valuós triomf contra el Record Bielsko-Biala al Palau (3-1) i ha sumat tres punts més en la classificació de l’Elite Round. Un triomf que ha costat, ja que s’ha hagut de remuntar, però en què els gols d’Esquerdinha, Ferrao i Adolfo han estat determinants. Tot plegat per fer que el Barça depengui d’ell mateix el proper diumenge, contra l’Ugra, en un partit en el qual val tant la victòria com l’empat –el gol average és favorable al Barça.

Un mur difícil de trencar

Intensos en defensa, aquest Barça Lassa – Record Bielsko-Biala no ha estat gens fàcil de jugar. No només per superar el plantejament sòlid al darrera dels d’Andrzej Szlapa, sinó també perquè el joc a la contra dels polonesos podria resultar perillós en qualsevol acció –tal i com ha passat en el primer gol dels visitants.

Així, el principal maldecap del Barça han estat les innumerables aturades de Nawrat, en un gran estat de forma especialment durant el primer període. I es que el porter del Record Bielsko-Biala ha complementat molt bé a la defensa del seu equip per ser un mur difícil de batre. Dyego, Ferrao, Joselito, Lozano o Léo Santana ho han intentat de moltes maneres, però els blaugranes no han trobat l’eficàcia i han vist com, finalment, el Futsal Rekord era el que inaugurava el marcador. Ho ha fet mitjançant Alex Viana, en una recuperació polonesa i una contra que ha pillat al Barça abocat a l’atac (1-0, min 17).

Afortunadament, però, el resultat al descans no ha estat tan negatiu, ja que Esquerdinha, amb un xut de primeres i creuat (1-1, min 17), ha posat l’empat per fer un primer gol blaugrana que ha costat.

Tot i que la tònica s’ha mantingut després del pas pels vestidors, aquest cop Ferrao ha estat qui ha decantat la balança per donar una mica de tranquil·litat (i també alegria) als d’Andreu Plaza. El brasiler, que ha fet el seu setè gol a la Champions en una bona acció (2-1, min 28), ha rubricat un inici de segon temps en què Dyego s’ha topat amb al pal. També destacar Dídac, que ha salvat el Barça en un xut d’Alex Viana després d’una recuperació polonesa al mig del camp.

Finalment, i tot i que el Record Bielsko-Biala ha acabat el partit amb Budniak com a porter-jugador, el triomf s’ha pogut acabar lligant amb un nou gol d’Adolfo, el sisè en tres partits. Així, el Barça arribarà al partit de diumenge depenent d’ell mateix per ser a la Final Four. El triomf, o fins i tot l’empat, ja serà suficient.

LA FITXA

Barça Lassa, 3
Record Bielsko-Biala, 1

Barça: Dídac Plana, Aicardo, Dyego, Adolfo, Esquerdinha –cinc inicial- Boyis, Arthur, Ferrao, Léo Santana, Lozano, Joselito.

Futsal Rekord: Nawrat, Poplawski, Budniak, Marek, Bondar –cinc inicial- Biel, Kubik, Janovsky, Alex Viana.

Gols: 0-1, Alex Viana (min 17). 1-1, Esquerdinha (min 17). 2-1, Ferrao (min 28). 3-1, Adolfo (min 39).

Àrbitres: Alessandro Malfer, Angelo Galante. Groga a Léo Santana, per part del Barça, i a Alex Viana i Bondar, per part del Record Bielsko-Biala.

Assistència: 2.804 espectadors al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut