El blaugrana Llorenç Gómez, millor jugador del món de futbol platja

El blaugrana Llorenç Gómez, millor jugador del món de futbol platja

El davanter va ser coronat a Dubai, en els Beach Soccer Stars, gràcies als vots mundials dels capitans i seleccionadors d'aquesta disciplina

Llorenç Gómez, davanter de l'equip de futbol platja del FC Barcelona, és el millor jugador del món. Així va ser coronat en els Beach Soccer Stars de Dubai, una gala anual organitzada per la Beach Soccer Worldwide i en la qual els vots dels capitans i els seleccionadors de tots els combinats nacionals són decisius.

El català, guanyador del guardó d'entre una llista de 50 nominats, va recollir el premi de mans d'un altre integrant de la disciplina barcelonista, la llegenda del futbol platja Ramiro Amarelle.

Llorenç_amarelle.jpg

Tot i que el FC Barcelona aquest any no ha disputat competicions, durant aquest 2018 Llorenç ha mostrat a un alt nivell, especialment amb una selecció espanyola subcampiona de l'Euro Beach Soccer League. Així, igualment ha col·leccionat molts reconeixements individuals, entre els quals es troben els de millor jugador de la lliga europea, millor jugador de la Bahames Beach Soccer Cup o màxim golejador de l'etapa de lliga a Warnemünde (Alemanya).

Reconeixement al Palau

Ja proclamat millor jugador del món de futbol platja, dijous passat Llorenç Gómez va anar al Palau Blaugrana per presenciar, des de la llotja del pavelló, l'estrena del Barça Lassa de futbol sala a l'Elite Round. Llorenç va presenciar el gran partit dels d'Andreu Plaza, que van guanyar 6-1 a l'Ekonomac serbi. El directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, va compartir amb ell algunes impressions durant la trobada.

mini_Llorenç Gomez y Vidal Abarca.jpg
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut