El FC Barcelona, Rakbank i Mastercard uneixen forces per llançar una nova targeta de crèdit als Emirats Àrabs Units

El FC Barcelona, Rakbank i Mastercard uneixen forces per llançar una nova targeta de crèdit als Emirats Àrabs Units

Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona, i l’exjugador culer Juliano Belletti han estat els representants blaugrana del llançament de la nova targeta de crèdit del banc en un esdeveniment davant de clients

L’acord que el FC Barcelona i Rakbank van signar fa unes setmanes ha tingut una segona part a Dubai, on s’ha celebrat un esdeveniment davant de clients i executius del banc per llançar la targeta de crèdit Mastercard Platinum.

Aquest acord permetrà que els residents als Emirats Àrabs Units tinguin accés a molts beneficis i premis. L’oferta pels posseïdors de la targeta RAKBarçaRewards els permetrà tenir accés a marxandatge del FC Barcelona, ofertes en vols, hotels, compres i molt més. Els aficionats del FC Barcelona també tindran l’oportunitat de viatjar a Barcelona per veure el seus jugadors preferits en directe al Camp Nou i gaudir de la Camp Nou Experience.

Rakbank també s’ha aliat amb diferents cafeteries i bars esportius als Emirats Àrabs Units on els posseïdors de la targeta podran veure els partits del Barça i aprofitar les ofertes de “Compra’n un i aconsegueix-ne un altre” i descomptes fins al 50 % en els menjars. A més, la targeta ve amb un servei de recollida a l’aeroport, descomptes amb paquets de viatge, ofertes especials en entrenament de futbol i un ampli ventall d’avantatges en compres i viatges de la targeta Mastercard Platinum.

Declaracions d’Oriol Tomàs, directiu del FC Barcelona:

“El FC Barcelona i Rakbank comparteixen la mateixa visió als negocis i al món de l’esport. Aquest és el tipus d’associació que busquem amb els nostres partners. Empreses com Rakbank, amb qui compartim valors i característiques, objectius i reptes ens permetran a tots dos créixer”.

Declaracions de Frederik de Melker, Managing Director de Banca Personal de Rakbank:

“La nova targeta de crèdit de Masterbank Platinum del FC Barcelona i Rakbank permetrà donar als aficionats del Barça als Emirats Àrabs Units uns avantatges únics, descomptes exclusius i experiències. Aquesta targeta serà la millor opció per als aficionats del Barça i serà fàcilment accessible per als residents als EAU que vulguin obtenir la targeta gràcies al web del Rakbank en només uns clics”.

Declaracions Peter England, CEO de Rakbank:

L’acord de cinc anys que Rakbank ha signat amb el FC Barcelona permet al banc la seva diversificació estratègica. Ens permetrà desenvolupar altres àrees com la nostra banca personal i permetrà als nostres clients accés al seu club de futbol preferit a través de la targeta de crèdit Mastercard Platinum Rakbank FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut