Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

La Junta Directiva vol expressar el seu agraïment a tots els socis i sòcies abonats del Camp Nou per la seva implicació en la vuitena edició de la Diada del Soci Solidari

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les dependències del Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents:

Diada del Soci Solidari

La Junta Directiva vol expressar el seu agraïment a tots els socis i sòcies abonats del Camp Nou per la seva implicació en la vuitena edició de la Diada del Soci Solidari, que, sota el lema “Posa un Somriure al teu Seient”, coincidirà amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant la Cultural Lleonesa, el dia 5 de desembre, a partir de les 21.30 h.

En les set edicions celebrades fins ara, més de 400.000 persones, la majoria infants i adolescents vinculats a entitats d’acció social, han gaudit de l’experiència d’assistir a un partit de futbol al Camp Nou, gràcies a la solidaritat dels socis i sòcies abonats a l’Estadi, que han cedit les seves localitats després que el Club alliberés tot l’aforament de l’Estadi, amb l’objectiu d’aprofitar-ne un nombre més gran, poder fer amb més antelació el repartiment de les entrades a les entitats col·laboradores, i envoltar el partit del millor ambient per donar suport a l’equip.

Tot i així, el Club garanteix el dret dels abonats que desitgin utilitzar el seu seient, de manera que aquells que vulguin assistir al partit podran fer-ho sempre que així ho comuniquin al Club omplint un formulari que estarà a la seva disposició al lloc web del Club fins al proper dijous 15 de novembre.

En el cas que un soci abonat no hagi omplert el formulari dins del termini fixat i posteriorment decideixi assistir al partit, el Club posarà a la seva disposició invitacions perquè pugui accedir al Camp Nou, encara que no es garanteix que pugui ocupar el seu seient habitual.

Un any més, la Diada del Soci Solidari coincidirà amb la recollida d’aliments impulsada per la Confederació Mundial de Penyes.

Inauguració de Mission Hills

La Junta Directiva ha estat informada de la inauguració del complex de Mission Hills, el proper diumenge 18 de novembre, a l’illa xinesa de Hainan, on s’hi desplaçarà una delegació del Club encapçalada pel directiu Dídac Lee, i pel director executiu (CEO) Òscar Grau. També s’hi desplaçaran el secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal, i Juliano Belletti, en la seva qualitat d’ambaixador del FC Barcelona.

La delegació del FC Barcelona també es reunirà amb les autoritats locals per tal d’enfortir els llaços de col·laboració entre el Club i el govern xinès. Cal recordar que al mes de febrer del 2017, el president Josep Maria Bartomeu va signar l’acord de deu anys, prorrogable a deu més, per crear la primera joint venture de la història del Club per construir aquest projecte. Aquest acord, que va ser referendat per l’Assemblea de Socis Compromissaris, significa un nou pas en l’estratègia  d’internacionalització de la marca Barça, inclòs en el Pla Estratègic 2015-2021.

El projecte de Mission Hills inclou un espai d’experiències del FC Barcelona, una gran Botiga Megastore, una zona de restauració, i una Barça Academy Pro que funciona des de l’estiu del 2017. Des d’aleshores, més de 1.200 nenes i nenes han participat en els diferents camps i programes organitzats en unes instal·lacions que compten amb sis camps d’entrenament, amb capacitat per a un miler d’esportistes. D’altra banda, cal destacar que en aquest mateix període més de 5.000 joves de la ciutat de Haikou han estat formats pels entrenadors de la Barça Academy en diferents campanyes de promoció del futbol a les escoles locals.

Acte amb Rakbank a Dubai

La Junta Directiva ha estat informada del programa que durà a terme una delegació blaugrana encapçalada pel directiu Oriol Tomàs, que es desplaçarà a Dubai per assistir aquest dimarts a la presentació de la nova targeta de crèdit de Rakbank, que recentment va signar un acord de patrocini regional amb el FC Barcelona per als propers tres anys, prorrogables a dos més. En virtut d’aquest acord, Rakbank s’ha convertit en el Banc Oficial del Club als Emirats Àrabs Units.

La delegació del FC Barcelona, que també comptarà amb la presència de Juliano Belletti com a ambaixador del Club, participarà en diversos actes amb responsables d’aquesta entitat financera, i farà una visita a la Barça Academy de Dubai.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut