Barça Lassa – KMF Ekonomac: Primer test superat amb nota (6-1)

Barça Lassa – KMF Ekonomac: Primer test superat amb nota (6-1)

No es preveia un partit fàcil, però els d’Andreu Plaza han superat l’equip serbi en el primer duel de l’Elite Round amb un doblet d’Adolfo i els gols de Ferrao, Dyego, Aicardo i Lozano.

La primera victòria ja és al sac. El Barça Lassa ha derrotat l’Ekonomac en el primer partit de l’Elite Round jugada al Palau (6-1) i suma els primers tres punts de la classificació. El doblet d’Adolfo, que continua en un estat de gràcia impressionant, amb cinc gols en els darrers dos partits, i les dianes de Ferrao, Dyego, Aicardo i Lozano ho han fet possible, davant un rival, l’equip serbi, que ha començat molt fort amb el porter-jugador, però que ha acabat rendint-se.

El resultat al descans, de fet, ja ha estat difícil de capgirar per als homes de Rajic, també perquè Juanjo, en un parell d’aturades salvadores, i la defensa blaugrana del 4 contra 5 ha estat eficaç. La versió més seriosa i contundent del Barça els hi ha resultat imparable.

Adolfo marca el camí 

No ha trigat gaire el conjunt barcelonista en aixecar els 2.784 espectadors que han vingut al Palau. I ho ha fet, novament, Adolfo, que es troba en un estat de forma excepcional i ha obert la llauna amb un xut des de la distància (1-0, min 5). Tampoc no han fallat a la cita ni Ferrao, que ha fet el seu sisè gol a la Champions amb una jugada individual i una rematada creuada (2-0, min 8), ni Dyego, després de fer una paret amb el mateix Ferrao i enviar l’esfèrica al fons de la xarxa (3-1, min 13). Un gol que ha tornat a ampliar distàncies, perquè tres minuts abans Divanei havia fet el 2-1 en una jugada d’estratègia (2-1, min 10).

 

La golejada s'amplia 

Un resultat ampli, però que Aicardo s’ha encarregat de fer més gran quan ha caçat un refús i ha afusellat la porteria sèrbia en l’inici de la represa (5-1, min 22). Important, perquè l’Ekonomac ha continuat apurant les seves opcions. De fet, Juanjo ha hagut de fer alguna aturada de mèrit, la més clara un penal aturat a Igor (min 29). Finalment, però, ha estat Lozano qui ha tancat l’electrònic d’un Palau bolcat, amb un gol de camp a camp (6-1, min 35) que ha deixat el Barça amb tres punts a la classificació i una diferència de gols de +5.

LA FITXA DEL PARTIT 

Barça Lassa, 6
KMF Ekonomac,
1

Barça: 
Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo, Esquerdinha –cinc inicial- Lozano, Leo Santana, Arthur, Ferrao, Boyis.
Ekonomac: 
Antonic, Peric, Igor, Divanei, Thales –cinc inicial- Rnic, Da Silva, Rajcevic, Sorokin, Matijevic.
Gols: 
1-0, Adolfo (min 5). 2-0, Ferrao (min 8). 2-1, Divanei (min 10). 3-1, Dyego (min 13). 4-1, Adolfo (min 18). 5-1, Aicardo (min 22). 6-1, Lozano (min 35).
Àrbitres: 
Eduardo Fernandes Coelho, Miguel Castilho. Groga als visitants Igor i Thales.
Espectadors: 2.784 espectadors al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut