15 anys del debut de Leo Messi

15 anys del debut de Leo Messi

Coincidint amb el 15è aniversari del debut del crac argentí amb el primer equip blaugrana en partit amistós recuperem el documental de Barça TV que recull què va passar aquell dia

L’inici d’una història plena d’alegries i de pàgines per al rècord blaugrana. Recuperem 'El dia que va debutar el 10' del Porta 104 de Barça TV en el dia que es compleixen 15 anys del debut de Leo Messi amb el primer equip del FC Barcelona. Un duel amistós contra el Porto a l’Estadi Do Dragao. Un duel en què els blaugranes, amb Frank Rijkaard al capdavant de l’equip, es presentaven amb moltes baixes i el tècnic holandès va decidir citar entre d’altres un jugador del Juvenil A.

Un futbolista que escriuria amb el pas dels anys el seu nom en lletres d’or i que ben aviat despertaria l’atenció dels mitjans de comunicació i de tot el món futbolístic: Leo Messi. Aquest reportatge compta diferents testimonis que narren com es va viure aquell 16 de novembre de l’any 2003 i que ens serveixen per reviure el naixement d’una estrella. No et perdis aquest reportatge de Barça TV sobre el debut de Leo Messi!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut