DOCUMENTAL – El debut de matrícula d’Aitor Egurrola

DOCUMENTAL – El debut de matrícula d’Aitor Egurrola

Descobreix com va ser el camí del porter de Castelldefels fins arribar a estrenar-se amb el primer equip el 1998

Tota història té un principi. I els inicis d’una llegenda en actiu com Aitor Egurrola mereixen ser explicats de la millor forma. “Un debut de matrícula”, documental realitzat per Barça TV dins el programa Històries, permet reviure al detall el camí que va dur un jove porter de Castelldefels a debutar amb el primer equip del Barça. L’estrena va arribar el 31 d’octubre de 1998 a Riazor, en un Liceo – Barça que va acabar amb empat (2-2).

Just vint anys després del debut, s’acompanya Aitor Egurrola a l’escenari on va començar tot, aprofitant el duel Liceo – Barça de la primera jornada d’aquesta OK Lliga (4-5). I s’entrevisten diversos testimonis d’aquell primer partit i persones clau en la vida de l’esportista més llorejat de la secció: Fernando Egurrola i Agur Leizeaga (pares), Dani Saborit (amic de la infància), Carlos Figueroa(exentrenador), Carles Folguera (exporter), Tino Martínez (exporter), Josep Llorca (exgerent de la secció) i Jordi Micola (exconserge de la Universitat de Barcelona).

Clica al vídeo per descobrir una història que reflecteix la humilitat d’un dels millors porters de la història de l’hoquei patins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut