Muhammad Yunus visita l’entrenament: “Tothom a Bangladesh estima el Barça”

Muhammad Yunus visita l’entrenament: “Tothom a Bangladesh estima el Barça”

El guanyador del Premi Nobel de la Pau de l’any 2006 ha pogut saludar el cos tècnic i els jugadors del primer equip abans de l’entrenament d’aquest dimecres

Acompanyat en tot moment pel vicepresident esportiu Jordi Mestre, el Premi Nobel de la Pau del 2006, el bengalí Muhammad Yunus, ha visitat les instal·lacions de la Ciutat Esportiva i ha pogut saludar el cos tècnic i els jugadors del primer equip abans de l’entrenament dut a terme aquest dimecres al matí. “Tothom a Bangladesh estima el Barça”, ha declarat als mitjans del Club Yunus, qui ja fa uns anys va visitar les instal·lacions del Club.

“El fet que jo estigui aquí amb els jugadors del Barça fa que sigui tot un heroi per als bengalins. Ells admiren el Barça. És una cosa que està a dalt de tot al cel: gaudeixen dels partits, segueixen els jugadors, els partits, tots són herois per a ells... El Barça és quelcom sensacional”, ha afegit.

Reconegut el potencial del Barça, Muhammad Yunus es pregunta: “Per què no fem servir tota aquesta força de l’esport per a temes socials, per transformar la societat? Com podem fer que l’esport sigui profitós socialment no només des del punt de vista de l’entreteniment o des del negoci econòmic? És el que estem treballant. Podem aprofitar el potencial social de l’esport per transformar algun aspecte de la societat”.

Yunus: “Messi és un exemple”

També s’ha referit a Lionel Messi, el millor futbolista del món: “Ell és una personalitat a tot el mon, és un dels esportistes més grans del món de tots els temps. És una gran influencia i molta gent jove l’admira i és un exemple per a ells”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut