Els partits contra el Rayo Vallecano, sinònim de gols

Els partits contra el Rayo Vallecano, sinònim de gols

Luis Suárez, que arriba després de marcar un hat-trick davant el Reial Madrid, ha fet tres gols en els tres partits que ha disputat davant el conjunt madrileny

El FC Barcelona visita Vallecas aquest dissabte (20.45, Movistar Partidazo) per enfrontar-se al Rayo Vallecano. El conjunt de Valverde, que arriba al matx després de guanyar el Clàssic davant el Reial Madrid, buscarà ampliar distàncies en un partit que és sinònim de gols. I és que els precedents entre els dos equips així ho indiquen.

En els darrers tres enfrontaments, el nombre de gols s’ha elevat a més de cinc. L’últim duel contra el conjunt de Vallecas data del març del 2016, en què el FC Barcelona es va imposar per 1 gol a 5 amb un hat-trick de Leo Messi secundat per les dianes d’Ivan Rakitic i Arda Turan. En el matx de la mateixa temporada disputat al Camp Nou al novembre del 2015, el conjunt culer es va imposar per 5 a 2.

I és que en nou dels últims deu partits disputats davant el conjunt madrileny s’han marcat quatre gols com a mínim. I tots conviden a l’optimisme blaugrana, ja que els últims deu compromisos han significat deu victòries per al conjunt culer.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut