La tercera equipació entrarà en joc a Milà

La tercera equipació entrarà en joc a Milà

Aquest dimarts els jugadors culers estrenaran la tercera equipació davant l’Inter de Milà en el matx corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

Entra en escena la tercera equipació del FC Barcelona. Dimarts, en el duel davant de l’Inter de Milà al Giuseppe Meazza (21.00 hores), el FC Barcelona estrenarà la tercera equipació de la temporada 2018/19. El partit, corresponent a quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, suposarà l’estrena d’una samarreta amb un disseny dinàmic i una franja inspirada en l’avinguda Diagonal de Barcelona.

Cal recordar que el conjunt barcelonista està intractable a la Lliga de Campions, amb tres victòries en tres partits, nou punts de nou possibles i deu gols a favor i només dos en contra, registres que el situen líder del grup B. A més, una victòria a Milà suposaria l’accés matemàtic per als vuitens de final de la Champions.

L’equipació culer, que va ser anunciada al mes de setembre, està inspirada en la Diagonal, un dels carrers més emblemàtics de la capital catalana, amb una franja que travessa la samarreta des de l’espatlla esquerra fins a la part inferior dreta. La samarreta consta de dos tons, amb el vermell més fosc de la franja i el gràfic que l’envolta, que dona pas gradualment a un to rosa pàl·lid. A més, compta amb un disseny basat en una vista aèria del famós barri de l’Eixample i els seus blocs d’edificis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut