Leo Messi i Samuel Umtiti tornen a la convocatòria

Leo Messi i Samuel Umtiti tornen a la convocatòria

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats pel partit d’aquest diumenge al Camp Nou (16.15 hores)

Torna la Lliga al Camp Nou aquest diumenge, abans d’una aturada de seleccions, que farà que no hi hagi futbol al temple blaugrana fins al 2 de desembre contra el Vila-real CF. Abans, els de Valverde jugaran contra l’Atlètic de Madrid i PSV. Pel partit d’aquest diumenge a les 16.15 hores al Camp Nou, Ernesto Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 19 convocats per al FC Barcelona-Real Betis.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arthur, Suárez, Messi, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal, Umtiti i Aleñá. Queda fora de la convocatòria per decisió tècnica O. Dembélé, mentre que Coutinho, Samper i Vermaelen són baixa per lesió.

Alta mèdica per Messi i Umtiti

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Betis. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. Al final de l’entrenament, Messi i Umtiti han rebut l’alta mèdica i han entrat a la convocatòria pel duel d’aquest diumenge al Camp Nou.

L’astre argentí torna a una convocatòria després que es lesionés el passat 20 d’octubre contra el Sevilla. Des d’aleshores, Messi s’ha perdut els partits contra l’Inter (anada i tornada), Reial Madrid, Cultural Leonesa i Rayo Vallecano, on el Barça ha aconseguit quatre victòries i un empat. Ara, el capità blaugrana torna a la llista de 18 convocats on podria reaparèixer aquest diumenge contra el Betis (16.15 hores). Cal recordar que Messi ha disputat 12 partits aquesta temporada (9 a la Lliga, 2 a la Champions i un a la Supercopa d’Espanya) on ha anotat 12 gols (7 a la Lliga i 5 a la Champions).

Pel que fa a Umtiti, el central francès torna a la convocatòria per primer cop des del passat 26 de setembre, quan els culers van perdre davant el Leganés (2-1). Des de llavors, el '23' culer s'ha perdut, a causa d'unes molèsties al genoll esquerre, fins a nou partits, on els culers han aconseguit sis victòries i tres empats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut