Suárez es col·loca com a pitxitxi del campionat

Suárez es col·loca com a pitxitxi del campionat

Amb el doblet aconseguit a Vallecas, el davanter blaugrana es col·loca amb nou gols, superant Stuani i Iago Aspas, que en sumen vuit

Doble premi per a Luis Suárez a Vallecas. El ‘9’ blaugrana ha anotat el gol del triomf al minut 90 i, a més, s’ha col·locat al capdamunt de la classificació de màxims golejadors del campionat. Suárez, que ja suma nou gols a la Lliga en onze partits, ha superat el també uruguaià Cristhian Stuani i Iago Aspas, que sumen vuit dianes. El davanter de Salto està en ratxa i en una dinàmica immillorable, veient porteria amb molta facilitat en els darrers compromisos, tal com demostren aquest doblet i el triplet sumat al Clàssic al Camp Nou el diumenge passat.

Sis gols en els darrers tres partits

Suárez ha fet un pas endavant durant l’absència per lesió de Lionel Messi i ja suma sis gols en les darreres tres jornades de Lliga. El davanter culer va marcar de penal contra el Sevilla, va fer un triplet majestuós al Reial Madrid i aquesta nit a Vallecas ha sumat dos gols més. Un doblet que ha estat a punt de ser el segon hat-trick seguit, però el seu xut al minut 45 s’ha estavellat al pal de la porteria del Rayo Vallecano.

Així doncs, els gols de Suárez tornen a ser decisius perquè l’equip sumi un triomf vital per mantenir-se al capdavant de la taula abans del partit contra l’Inter d’aquest pròxim dimarts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut