Inter – FC Barcelona: Un punt per segellar la classificació per als vuitens (1-1)

Inter – FC Barcelona: Un punt per segellar la classificació per als vuitens (1-1)

Malgrat l’empat, els de Valverde seran en la següent ronda de la Champions League després de remar de valent en un Giuseppe Meazza que ha viscut un final trepidant

Classificats per als vuitens de finals de la Champions. I el FC Barcelona ho ha fet per 15a vegada consecutiva, després d’empatar contra l’Inter al Giuseppe Meazza de Milà. Una classificació matemàtica ja, a falta de dues jornades, que ara viurà el duel per veure qui queda primer de grup. De moment, però, la primera batalla, la de l’enfrontament entre catalans i italians, ha quedat en empat després d’un final cruel (1-1). Perquè, davant un mur infranquejable, i amb un joc molt complert en què només ha faltat l’encert, Malcom ha trencat el 0-0 al minut 83, però Icardi ha fet l’1-1 definitiu pràcticament sobre el xiulet final (min 87).

Un cop per al Barça, que ha remat per endur-se més premi. Especialment en una primera meitat amb un total de 13 rematades a porteria, amb un gran nivell de joc decorat amb intensitat, velocitat i combinació però en què ha faltat el gol. Ha baixat una mica el ritme a la segona part, també perquè l’Inter ha pressionat més, però ha estat el Barça qui ha continuat proposant més. La classificació per als vuitens, però, ja no s'escapa. 

Malcom debuta amb gol

Tant la defensa de l’Inter com el porter Handanovic han estat un autèntic maldecap durant tot el partit. Suárez ha tingut les ocasions més clares, com ara una paràbola sense mirar que ha estat a punt de sorprendre Handanovic (min 22), tot i que Dembélé, amb les seves jugades desequilibrants, i Coutinho, amb xuts des de la frontal, també podrien haver trencat el 0-0 força abans. Rakitic tampoc no s'ha quedat enrere, amb un u contra u que el porter eslovè de l’equip italià ha salvat ‘in extremis’ (min 60).  

Però, en una segona meitat més oberta que no pas la primera, finalment ha estat Malcom qui, pràcticament en la primera pilota que ha tocat a la Champions, ha aconseguit trencar l’empat a zero. Ho ha fet quan ha acabat una jugada començada per Coutinho (0-1, min 83), en el tram final del partit i quan acabava d'entrar en substitució de Dembélé. 

Icardi posa les taules

La felicitat blaugrana pel gol del ‘14’ blaugrana, però, no ha pogut mantenir-se fins al final. I és que Icardi ha recollit una pilota dins l’àrea i ha batut Ter Stegen amb un xut ras des del cor de l’àrea (1-1, min 87). Un gol que ha estat el definitiu i que ha significat un càstig per a un Barça que, malgrat tot, ja pot anar a dormir sabent que el proper 17 de desembre serà a Nyon, al sorteig dels vuitens de final de la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut