Belletti omple d’alegria a un grup de joves de la mà de Milo

Belletti omple d’alegria a un grup de joves de la mà de Milo

El brasiler ha estat l’encarregat de ser el mestre de cerimònies d’un grup de nens i nenes vinguts des de Xile, Filipines i Trinidad

L'exjugador blaugrana Juliano Belletti ha estat l’encarregat de ser el mestre de cerimònies d’un grup de nens i nenes vinguts des de Xile, Filipines i Trinidad a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper gràcies a Milo, patrocinador oficial del Club.

Aquests joves, amb edats compreses entre els 8 i els 14 anys, han guanyat torneigs celebrats als seus respectius països d'origen per tal de venir a Barcelona per complir aquest somni. Belletti ha pogut entrenar-se amb ells i elles i els ha donat uns trucs que de ben segur guardaran al seu record per sempre.

A més, el grup visitarà el Museu del Barça per poder conèixer més a fons la història del Club i el seu cap de setmana culer finalitzarà al Camp Nou diumenge, quan podran veure en directe el Barça - Betis del campionat de Lliga. Una experiència blaugrana única que podran reviure al retorn als seus països. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut