HC Vardar – Barça Lassa: Líders del grup A (26-30)

HC Vardar – Barça Lassa: Líders del grup A (26-30)

Els de Xavi Pascual aconsegueixen una nova victòria contra un rival directe i es situen al capdavant del grup A de la Velux EHF Champions League amb 12 punts

El Barça Lassa ha sumat la sisena victòria en competició europea contra un rival molt rocós defensivament (26-30) i es situa líder del grup A. Els de Pascual, gràcies al seu gran encert ofensiu, capitanejat per Dika Mem (8) i la seva bona defensa han aconseguit derrotar el conjunt macedoni.

Combaten la teranyina macedoniana 

El partit ha començat amb un parcial molt favorable al conjunt blaugrana (1-5), però ràpidament els macedonis han escurçat distàncies després d’un temps mort sol·licitat pel tècnic local (5-6). Els de Xavi Pascual han tingut una ràpida circulació de pilota ofensiva. Un fet que ha facilitat trencar la teranyina defensiva dels jugadors del Vardar i tornar a situar un avantatge de quatre gols a l’electrònic (7-11).

En una combinació ofensiva dels blaugrana, Fabregas ha definit de manera molt solvent i ha situat la màxima avantatge del primer temps (7-13).  Però en els darrers instants abans de finalitzar la primera part, els locals han aconseguit un parcial de 2 a 0 que ha retallat la diferència en el marcador (9-13). 

Encert ofensiu liderat per Dika Mem

A la represa els de Xavi Pascual han sortit molt encertats de cara porteria. Els blaugrana, liderats per un Dika Mem en estat de gràcia, amb quatre gols gairebé consecutius ha situat l’11-17.  Els bons moviments ofensius i la solidesa defensiva dels blaugrana han estat clau perquè el conjunt local no es sentís còmode en la recta final del partit.

D’aquesta manera el Barça Lassa es mantenia molt ferm en el duel i fruit del gran encert ofensiu de Dika Mem (8). Amés, l’encert de Pérez de Vargas sota pals, amb nou aturades, i la societat  Mortensen - Fabregas amb quatre dianes per cadascun, els de Xavi Pascual han aconseguit el liderat del grup A i el sisè triomf en la màxima competició europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut