La convocatòria per viatjar a Milà

La convocatòria per viatjar a Milà

Lionel Messi, encara sense l’alta mèdica, és la novetat d'una llista amb 22 futbolistes, en la que també hi apareixen Chumi i Iñaki Peña, del Barça B

Leo Messi viatjarà a Milà amb la resta de l’expedició del primer equip. Ho farà sense l’alta mèdica, però formant part de la llista de 22 convocats per a l’Inter – Barça, en la quarta jornada de la fase de grups. Un partit que, en cas de triomf, classificaria el Barça automàticament com a primer de grup.

Leo Messi, doncs, és la principal novetat d’una llista en la que destaquen, també, els noms d’Iñaki Peña i Chumi, del filial. Així doncs, la llista és la següent: Ter Stegen, Cillessen, N.Semedo, Piqué, I.Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O.Dembélé, Rafinha, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Sergi Roberto, Arturo Vidal i Aleñá.

Vermaelen, Samper i Umtiti segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions i seran les absències mèdiques.

Últim entrenament abans de viatjar a Milà

Després del triomf contra el Rayo (2-3), i en una sessió que ha servit de recuperació per als titulars a Vallecas, el primer equip s’ha exercitat aquest diumenge al camp 2 de la Ciutat Esportiva amb tots els disponibles. Una jornada que també ha comptat amb Iñaki Peña, Monchu i Chumi, del Barça B.

Aquest, doncs, ha estat el darrer entrenament abans de viatjar a Milà. El primer equip, amb els 22 convocats, viatjarà aquest dilluns al matí cap a terres italianes, mentre que a la tarda Valverde i Sergi Roberto compareixeran en roda de premsa, al Giuseppe Meazza, abans de la primera presa de contacte amb l’escenari del quart partit de la fase de grups d’aquesta Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut