Luis Suárez, escollit millor jugador de la Lliga al mes d’octubre

Luis Suárez, escollit millor jugador de la Lliga al mes d’octubre

El davanter uruguaià ha rebut el guardó després de marcar quatre gols i fer dues assistències durant el passat mes

El bon moment que viu Luis Suárez ha tingut premi. La Lliga ha nomenat al davanter blaugrana com el millor jugador del mes d’octubre. El de Salto va explotar a la competició domèstica amb quatre gols al mes passat: un triplet al Reial Madrid al Clàssic i una diana més en la victòria per 4-2 contra el Sevilla. A més, el ‘9’ va demostrar la seva gran entesa amb Messi, a qui va assistir en dues ocasions. Unes fantàstiques actuacions que li han suposat aquesta distinció.

El davanter blaugrana ha fet un pas endavant durant la lesió de Lionel Messi, i s’ha convertit en l’estilet de l’atac blaugrana. Suárez va anotar en dos dels duels del mes i, amb el doblet aconseguit contra el Rayo Vallecano al primer partit de novembre, suma tres partits de Lliga consecutius foradant la xarxa rival.

Segon MVP del mes consecutiu blaugrana

Suárez rebrà el premi abans del partit que enfrontarà el FC Barcelona i el Reial Betis al Camp Nou de mans del Barça Legends Juliano Belletti. Amb aquesta distinció al golejador culer, l’equip suma dos MVP del mes de manera consecutiva, després que Messi s’alcés amb el premi a millor jugador del mes de setembre passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut