Fi a la ratxa de 42 jornades sense perdre

Fi a la ratxa de 42 jornades sense perdre

Els culers han caigut a l’Estadi en competició domèstica i posen fi a la ratxa d’imbatibilitat al Camp Nou a la Lliga, on els barcelonistes han encadenat 34 victòries i vuit empats

Fi a la gran ratxa d’imbatibilitat del FC Barcelona al Camp Nou a la Lliga. 792 dies després, els barcelonistes han perdut davant el Betis en un partit trepidant (3-4) i posen punt i final a una ratxa de 42 partits consecutius sense perdre com a local a la competició domèstica. En aquests 42 duels, 133 gols a favor i només 32 en contra, sent el Reial Madrid, Sevilla i Athletic Club els equips als que més han guanyat en aquesta ratxa, amb tres triomfs davant cadascun.

De fet, aquesta ratxa ha estat la segona millor de tota la història culer, només superada per una dels anys 70, on els blaugranes van estar 67 partits sense perdre a casa en Lliga. Aquest cop, els culers han encadenat un total de 34 victòries i vuit empats, i han estat imbatuts a casa durant més de dos anys. De fet, la darrera derrota a la Lliga al Camp Nou va ser el 10 de setembre del 2016. Aquell dia, el Barça va caure derrotat per l’Alabès (1-2) en la jornada tres de la Lliga 2016/17. Des de llavors, els culers no havien perdut cap duel lliguer, i només un en totes les competicions: A la Supercopa d’Espanya del 2017 davant el Reial Madrid (1-3).

De Luis Enrique a Valverde

Aquesta gran ratxa es va començar a gestar amb el Barça de Luis Enrique el curs 2016/17, concretament en un empat (1-1) contra l’Atlètic de Madrid. I el balanç que l’extècnic culer va deixar va ser de 14 victòries i 3 empats. I el Barça d’Ernesto Valverde va agafar el relleu d’invicte al Camp Nou en Lliga, i amb el Txingurri s’han aconseguit 20 triomfs i 5 empats.

Precisament, Ernesto Valverde ha complert 50 partits com a tècnic blaugrana a la Lliga, i ho ha fet amb uns grans registres: 35 victòries, 12 empats i només 3 derrotes. Messi (43 gols), Suárez (34) i Coutinho (12) han sigut els màxims golejadors durant aquesta cinquantena de partits, mentre que Ter Stegen (49 partits), Rakitic (47) i, de nou, l’astre argentí (46) han sigut els futbolistes que han disputat més partits.

Messi torna a jugar 22 dies després

L’argentí, que el 20 d’octubre es va fer una fractura al radi del braç dret, ha tornat a vestir-se de curt davant el Betis, en un partit en què ha estat titular, ha jugat els 90 minuts i ha marcat dos gols. Tot i el seu doblet, els culers no han aconseguit vèncer i es converteix en el primer cop que Messi marca dos gols en un partit i el FC Barcelona perd. A més, Messi suma ja 9 gols en Lliga, els mateixos que Suárez, sent els dos líders en la lluita pel Pitxitxi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut