Gerard Piqué: “Sumar 100 partits a la Champions al Club significa que jugues bé a un gran”

Gerard Piqué: “Sumar 100 partits a la Champions al Club significa que jugues bé a un gran”

El central blaugrana, que podria arribar als 100 partits a la Champions amb el Barça contra l'Inter, es mostra molt orgullós de la seva trajectòria a Europa

Quan els de Valverde surtin el proper dimarts al camp de l’Inter, Gerard Piqué complirà 100 partits jugats amb la samarreta blaugrana en la competició europea. Per això, la UEFA ha preparat una entrevista en què el central culer repassa la seva trajectòria en la màxima competició continental. El jugador català destaca que en assolir aquesta fita sent “nostàlgia i, per descomptat, molta felicitat perquè he tingut una carrera molt important”.

Al llarg de la conversa, Piqué recorda la seva relació amb Puyol, la tradició de tallar la xarxa de la porteria a les finals i els moments viscuts a l’Estadi Olímpic de Roma. “És un dels llocs on he viscut els millors i els pitjors moments a la Champions League”, comenta el central blaugrana en referència a la victòria a la final contra el Manchester United el 2009 i la derrota als quarts de final del curs 2017/18.

A més, el defensa culer parla de la relació històrica que ha tingut el Barça amb la Champions, on ell n’ha tingut un paper protagonista, ja que ha guanyat tres vegades aquesta competició amb el Barça (2009, 2011 i 2015) i una quarta amb el Manchester United (2008). En aquest sentit, el central també ha tingut un record per a l’entrenador que el va fer debutar en la màxima competició, Alex Ferguson. “Quan algú com ell et dedica uns elogis així, significa que hem aconseguit grans coses amb el Barça”, destaca el jugador blaugrana.

Gerard Piqué explica que l’experiència que ha adquirit a la Champions League l’ha fet créixer “a nivell individual” i que li ha permès viure situacions “molt emotives i especials”, com el moment en què Abidal va aixecar la copa a la final de Wembley l’any 2011. Respecte a l’edició d’enguany, Piqué assegura que “sabem que és molt difícil, però tenim l’equip necessari per aconseguir-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut