Teruel – Barça B: Derrota per la mínima (1-0)

Els de Garcia Pimienta no poden superar el conjunt aragonès tot i gaudir de bones ocasions per fer l’empat

El Barça B no ha pogut sumar els tres punts en el partit disputat al camp del Teruel corresponent a la dotzena jornada de 2ªB. En la primera part, cap dels dos equips ha dominat amb claredat, però en el minut 41 Dieste ha fet l’1-0 pels visitants. En la segona meitat, els culers han demostrat el seu caràcter i han disposat de grans ocasions per aconseguir l’empat. Tot i això, l’equip rival s’ha sabut defensar i el marcador ja no s’ha mogut.

Els primers minuts del partit han començat amb un domini altern de la pilota i sense que cap dels dos equips hagi pogut imposar el seu joc. En aquest dinàmica, ambdós conjunts han gaudit d’ocasions de perill però sense arribar a materialitzar-les. A poc a poc, l’equip local s’ha apropat a la porteria de Jokin Ezkieta, però el porter blaugrana ha realitzat dues intervencions de gran nivell per evitar el primer gol del Teruel. Tot i això, el davanter rival Dieste ha posat per davant als aragonesos en el minut 41 aprofitant un rebuig dins l’àrea. Amb el resultat de 0-1 en contra s’ha arribat al final de la primera part.

El Barça no aconsegueix el gol de l’empat

En la represa, l’equip rival ha sortit amb ganes d’ampliar distàncies al marcador i ha obligat a fer una doble parada a Jokin Ezkieta al minut 57. Amb l’entrada dels jugadors de refresc, el Barça B ha canviat el rumb del partit i, a través del domini de la pilota, Carles Pérez, Mujica i Ballou han gaudit de bones ocasions per empatar el partit.

Tot i els intents de l’equip blaugrana fins a l’últim minut, els defenses aragonesos s’han mostrat molt expeditius i no han permès que arribés el gol dels culers. Amb el resultat final de 0-1, els de Garcia Pimienta sumen 16 punts en dotze partits disputats i se situen com a sisens classificats. El proper dissabte es disputarà al Miniestadi el partit contra el Cornellà, tretzè classificat, corresponent a la tretzena jornada de Lliga.