Quabit Guadalajara – Barça Lassa: Victòria plàcida per seguir líders (28-42)

Els de Xavi Pascual sumen un nou triomf a la Lliga després de superar un rival que no s’ha rendit en cap moment

El Barça Lassa s’ha imposat 28-42 contra el Quabit Guadalajara en un duel molt igualat i decidit a la segona meitat. Els homes de Xavi Pascual s’han topat amb un rival que ha estat molt constant i a través de l’efectivitat del porter local Jose Javier Hombrados ha plantejat una primera part molt igualada. A la segona meitat, el conjunt local ha acusat el cansament físic i els blaugranes ho han aprofitat per imposar-se. Mortensen ha estat el màxim golejador blaugrana amb 9 dianes.

La primera meitat ha començat amb els dos conjunts protagonitzant un partit molt igualat i amb intercanvi de cops, fins que el conjunt local ha fet bones les aturades del seu porter per tal de situar-se momentàniament per davant. El Barça Lassa, però, ha sabut reaccionar i a través d’una sòlida defensa i una bona efectivitat en atac. Tot i les petites rentes dels dos conjunts, al final la primera part ha acabat amb empat (16-16).

Trenquen el partit a la segona part

La segona meitat ha servit als homes de Xavi Pascual per agafar el domini el matx, amb un avantatge que ha anat augmentat de manera progressiva. Dika Mem, un dels homes més actius dels blaugranes, ha liderat l’atac culer en una gran segona meitat. Les aturades de Pérez de Vargas i els contracops del Barça Lassa han donat un triomf còmode als barcelonistes, que finalitzaven a plaer les accions d’atac. Per contra, el conjunt local ha acusat el cansament físic en aquest segon període. Al final, el Barça Lassa s’ha imposat per 28-42 i suma el vuitè triomf consecutiu en 8 jornades de la competició domèstica.