Quabit Guadalajara – Barça Lassa: Poc marge per tornar a competir

Quabit Guadalajara – Barça Lassa: Poc marge per tornar a competir

Els blaugranes han recuperat els jugadors internacionals i han completat un únic entrenament abans de jugar a Guadalajara; Víctor Tomàs ha afirmat que l’equip “és capaç d’afrontar el partit amb garanties”

Després de l’aturada de la competició pels compromisos internacionals, el Barça Lassa torna a la rutina de partits aquest dimecres amb la visita al Quabit Guadalajara (20:00h). L’equip ha completat un únic entrenament aquest dimarts ja amb els jugadors internacionals, i han pogut preparar el duel de la jornada 8 de la Lliga Asobal.

En acabar l’entremanet, el capità Víctor Tomàs ha atès els mitjans i ha explicat que “tots els jugadors han tornat en bones condicions”, afegint que “estem acostumats a preparar els partits amb poc marge”. “Som capaços d’afrontar el partit amb garanties”, ha dit a continuació.

Un record a tenir en compte

Guadalajara, fa uns mesos, va ser l’escenari del fi de la ratxa de victòries consecutives del Barça Lassa. “Tots recordem aquell partit”, explicava Víctor Tomàs. L’empat al pavelló David Santamaría va sorprendre, però el capità ha recordat que “després hem tornat a jugar contra ells i hem aconseguit victòries àmplies”. “Hem de seguir en aquest camí”, ha afegit.

Tot i que el partit d’aquest dimecres es disputarà en el pavelló Multiusos de Aguas Vivas, més gran que el David Santamaría, l’equip s’espera un ambient igual de calent. “Esperem un partit dur; ells tindran el partit de l’any passat al cap i creuran en guanyar-nos”, explicava el ‘8’ blaugrana. En aquest sentit, ha dit també que “el Guadalajara té una defensa ben organitzada i jugadors perillosos en atac”.

El Barça Lassa defensarà el liderat i la condició d’invicte contra un Quabit Guadalajara que ocupa la vuitena posició amb 7 punts i vol sumar per enganxar-se a la part alta de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut