Invitacions per al partit contra el Betis per als socis no abonats

Invitacions per al partit contra el Betis per als socis no abonats

Aquestes localitats dels abonaments suspesos a causa de l’acció antifrau, es poden sol·licitar a partir del dijous 15 d'agost i fins al dilluns dia 19 a les 19 hores

A partir d’aquest dijous 15 d'agost a les 10.00 h i fins al dilluns dia 19 a les 19.00 h, els socis del FC Barcelona sense abonament al Camp Nou poden sol·licitar les seves invitacions per assistir gratuïtament al partit de Lliga que el Barça jugarà a l'Estadi davant el Betis el diumenge 25 d'agost a les 21.00 h.

Aquestes localitats corresponen als abonaments suspesos actualment a causa de l’acció antifrau efectuada pel Club, i que es posen a disposició de tots els socis no abonats majors de 14 anys. Aquestes invitacions són nominals, personals i intransferibles.

Els interessats a disposar d’aquestes invitacions gratuïtes han de fer la petició a través d’un formulari que han d’omplir durant el període de sol·licitud, que acabarà el proper dilluns. A aquest formulari es podrà accedir des de l’enllaç següent.

En cas que la demanda superi la xifra d’invitacions ofertes, es farà un sorteig entre tots els socis sol·licitants.

Les invitacions s’assignaran de manera aleatòria, a través d’un sistema informàtic. Aquestes entrades seran nominals, personals i intransferibles. Els socis i sòcies agraciats que no facin ús de les seves invitacions no podran sol·licitar-ne cap més durant aquesta temporada.

El nombre d’invitacions a disposició d’aquest col·lectiu s’anirà reduint progressivament, a mesura que els abonats sancionats vagin exhaurint el seu termini de suspensió.  

Condicions per accedir a l’estadi amb l’entrada

Els socis guanyadors rebran un correu electrònic a partir de 48 hores abans de l’inici del partit amb l’entrada gratuïta (amb la localitat ja assignada).

S’haurà d’accedir a l’estadi obligatòriament per l’accés que indiqui a l’entrada, que serà el número 4 del Gol Nord. Allà es farà un control d’identitat del soci, que haurà de mostrar el carnet de soci i el DNI o document identificatiu. 

En el cas que el soci agraciat no sigui el que accedeix a l’Estadi, es denegarà l’accés.

No s’acceptaran autoritzacions ni cessions.

Calendari per sol·licitar les invitacions

Partits cap de setmana

Obertura formulari  Dijous setmana anterior partit
Tancament formulari Dilluns setmana partit
Sorteig (si és necessari) Dimarts setmana partit
Comunicació Dimarts/dimecres setmana partit


Partits entre setmana

Obertura formulari Dilluns setmana anterior
Tancament formulari  Dimecres setmana anterior
Sorteig (si és necessari) Dijous setmana anterior
Comunicació Dijous/divendres setmana anterior

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut