Valverde: "Sempre és un examen permanent i he vist força coses bones"

L'entrenador de l'equip ha assegurat que "està content amb l'actitud dels jugadors", en un partit que sempre és "d'una dificultat especial, dels més difícils de l'any"

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa després del final del triomf del FC Barcelona contra la Cultural Lleonesa. En "un partit complicat", "dels pitjors de l'any perquè sempre té una dificultat especial", Lenglet ha estat l'encarregat de posar per davant en l'eliminatòria els de Valverde. "L'equip ha tingut l'actitud d'intentar guanyar. Era difícil tenir continuïtat i hem tingut pèrdues perquè ells anaven molt forts. Sempre és un examen permanent, però he vist força coses bones", ha reconegut el tècnic.

A més, ha volgut valorar la feina dels seus futbolistes: "Els he vist bé. És una responsabilitat important. Els joves, per exemple, estan acostumats a jugar a Segona B, però avui era més complicat, perquè la Cultural anava amb una intensitat superior".

Per una altra banda, ja pots consultar les declaracions més destacades dels futbolistes que han comparegut en roda de premsa:

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut