Un sorteig determina els socis que disposaran d'una invitació per al Clàssic

Un sorteig determina els socis que disposaran d'una invitació per al Clàssic

Les 3.777 sol·licituds rebudes ha fet necessari la celebració d'un sorteig per repartir les localitats disponibles dels 2.818 abonaments sancionats

Després de rebre la sol·licitud de 3.777 socis sense abonament per poder disposar d'una invitació per al partit que el Barça i el Reial Madrid disputaran el diumenge al Camp Nou, aquest dimarts 23 d'octubre s'ha efectuat el sorteig per al repartiment de les localitats corresponents als 2.818 abonaments sancionats a conseqüència de l'acció antifrau del Clàssic de la passada temporada.

Aquesta ha estat la primera vegada que s’ha necessitat fer un sorteig per repartir aquestes invitacions, ja que la demanda ha estat superior a la quantitat d'entrades que s'ofereixen. Un notari ha estat l'encarregat d'extreure el número 1.439 i a partir d'aquesta petició s'han repartit les localitats.

Tots els socis sol·licitants ja han rebut un correu per part del Club, en el que se’ls ha comunicat si han estat agraciats o no amb una invitació per al Clàssic.

L’oferta d’invitacions als socis sense abonament continuarà en el partit de Lliga que el Barça jugarà al Camp Nou contra el Betis el diumenge 11 de novembre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut