El resum de la victòria contra l’Inter

El resum de la victòria contra l’Inter

Reviu les millors accions i els gols dels blaugranes en la victòria contra el conjunt italià que reforça el liderat blaugrana en el grup B de la Lliga de Campions

Victòria important del FC Barcelona contra l’Inter (2-0) que fa més líders de grup els blaugranes. Els blaugranes han estat dominadors de la pilota i de les millors accions del partit en un duel en què Rafinha ha avançat als d’Ernesto Valverde a la primera meitat en una bona jugada culer. Els blaugranes han seguit dominant i han buscat el segon gol, però sense encert de cara a porteria.

A la segona meitat, els blaugranes han tingut el domini total del matx i han tingut ocasions clares per ampliar la diferència en el marcador. Suárez i Coutinho han estat els grans protagonistes dels culers, liderant les ocasions perilloses. En el cas del brasiler ha enviat un xut al pal. La insistència dels de Valverde ha tingut el seu premi amb el segon gol de la nit, obra de Jordi Alba en el seu partit 50 com a blaugrana a la Champions. No et perdis el resum del Barça-Inter!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut