El ‘28’ de Sedano ja és etern

El ‘28’ de Sedano ja és etern

Emotiu acte d’homenatge al primer jugador de la història del Barça de futbol sala que té la samarreta penjada del Palau amb una afició entregada i la presència de directius, excompanys, familiars i amics del protagonista

El Palau Blaugrana ha viscut un moment històric amb la retirada de la primera samarreta d’un jugador del Barça de futbol sala. Paco Sedano ha tingut el seu merescut homenatge, i el seu famós número 28 ja penja per sempre més de la part més alta del Palau juntament amb la d’altres llegendes del Club. Ha estat un acte emotiu, amb la família i la filla de Paco Sedano com a principals protagonistes. No hi han faltat, tampoc, el president Josep Maria Bartomeu; el directiu responsable del Barça de futbol sala, Josep Ramon Vidal-Abarca, i llegendes del futbol sala blaugrana com Javi Rodríguez, Ari Santos i Gabriel, entre molts altres excompanys.

L’acte ha començat amb l’actuació del grup de dansa Brodas Bros, i tot seguit l’equip actual del Barça de futbol sala ha donat la benvinguda a Sedano fent-li el passadís en la seva entrada triomfal a pista enmig d’una gran ovació del públic. Mentre Sedano saludava el públic sortien a escena els 22 títols que va guanyar el porter defensant la samarreta del Barça. I, tot seguit, un vídeo emotiu amb els testimonis, entre d’altres, de Sergio Busquets, Juan Carlos Navarro, Jordi Torras, Víctor Tomàs, Aitor Egurrola, i també de rivals com Miguelín i Ortiz.

El moment culminant de l’acte ha arribat amb l’entrada a la pista de la família de Sedano, amb la seva filla al capdavant, i la descoberta de la samarreta a càrrec del seu germà Enrique. Sedano s’ha emocionat veient la seva samarreta amb el número 28 penjada del sostre del Palau, al costat de la d’Òscar Grau, llegenda del Barça d’handbol i actual director general del Club. El públic del Palau ha tornat a vibrar per un dia amb Paco Sedano, que ha tingut el seu merescut homenatge després d’una trajectòria impecable com a blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut