Ernesto Valverde: “Com més ferit està el Madrid, més perillós és”

Ernesto Valverde: “Com més ferit està el Madrid, més perillós és”

L’entrenador blaugrana no es refia del Reial Madrid, i ha assegurat que al Clàssic s’espera “el millor Madrid del curs”

El preparador del FC Barcelona ha realitzat aquest dissabte la seva tradicional roda de premsa prèvia al Clàssic. Un matx que, per Valverde, “es juga des de molts punts de vista: tàctica, emoció i preparació”. Segons el tècnic culer, la situació actual del Reial Madrid no importa, i ha assegurat que espera “el millor Madrid del curs”. I és que, segons les paraules del de Viandar de la Vera, “com més ferit està el Madrid, més perillós és”.

El tècnic culer ha advertit que no es refia gens del rival, i ha assenyalat les seves fortaleses i arguments com a conjunt: “Té bons jugadors, molts recursos i una defensa potent. És un grandíssim equip”. Pel tècnic del FC Barcelona, la clau de la victòria estarà a continuar fidels a l’estil del Barça: “Ens hem de reconèixer a nosaltres mateixos en el joc, perquè ens fa forts”.

Preguntat per la baixa de Lionel Messi, el preparador blaugrana ha comentat que contra l’Inter l’equip “ja va fer un pas endavant” i que demà espera encara més del grup.

Finalment, Valverde també s’ha adreçat a l’afició culer: “L’afició del Camp Nou és fonamental perquè sabem que al Clàssic animaran des del primer moment”. “Amb els nostres som més forts, i tenir 100.000 persones empenyent a la graderia fa molt”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut