Recuperació pensant en el Clàssic

Recuperació pensant en el Clàssic

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres al camp 2

Després de la victòria a la Lliga de Campions contra l’Inter (2-0) i d’haver gaudit d’un dia de descans dijous, la plantilla d’Ernesto Valverde ha tornat aquest divendres als entrenaments amb la ment centrada en el partit de Lliga de diumenge contra el Reial Madrid. En la sessió matinal al camp 2 el tècnic blaugrana ha pogut comptar amb els jugadors disponibles del primer equip i amb Chumi, Miranda i Riqui Puig, del Barça B. Els titulars contra l’Inter al Camp Nou han fet treball de recuperació postpartit.

Primera sessió amb la pilota d’hivern

Aquest divendres ha estat el primer entrenament amb la nova pilota d’hivern, que s’estrenarà en aquesta desena jornada de La Liga. L’esfèrica, com les darreres temporades, és de color groc. D’altra banda, en la sessió d’aquest divendres també s’ha pogut veure l’exblaugrana Rafa Márquez seguint les evolucions de l’entrenament dels d’Ernesto Valverde.

El proper entrenament serà aquest dissabte a les 11.00 hores. Serà l’última sessió abans del Clàssic contra el Reial Madrid, diumenge a les 16.15 hores al Camp Nou. Després de l’entrenament es coneixerà la llista de convocats per al partit i el tècnic Ernesto Valverde sortirà en roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut